Ingyen multi vár a hétvégén minden Xbox-felhasználóra

2018. február 16.
2.1391
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft bejelentette, hogy a mai naptól egészen hétfőig bezárólag minden Xbox-felhasználó teljesen szabadon tolhatja kedvenc játékainak multiplayer módját, lévén mindenkinek megnyílik pár napra az Xbox Live.

Mint ismert, a szolgáltatást normál esetben kizárólag Xbox Live Gold előfizetéssel vehetik igénybe a rajongók, nélküle egyik játék esetében sem működőképes a multiplayer, de most pár napig ezt a korlátozást feloldja a redmondi óriás.

Sőt mi több, mint kiderült, az ingyenes hétvége mellé az Xbox One-tulajdonosok még egy ingyen játékot is kapnak, ezáltal az elkövetkezendő pár napban szabadon letölthető és élvezhető lesz majd az NBA 2K18.
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 7 hónapja és 20 napja

Nekem a mai napig nehéz azt feldolgozni, hogy miért fizetős konzolon a multi. Ugyanazt a játékot megveszik, mint amit én PC-re, kicsit többet is fizetnek érte és én ingyen multizom, ők nem. Mondjuk az is igaz, hogy ők 2 hónap alatt végeznek a játékkal és 80%-os áron továbbadják, nekem meg a nyakamon marad örökre, mert minden acchoz van kötve röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 7 hónapja és 20 napja

Ha már az Overwatch ingyenes a hétvégén akkor legyen minden az! röhögő smiley

válasz erre

muki

6 éve, 7 hónapja és 20 napja

Gyorsan csinálnak is majd hétvégén egy statisztikát hogy XY millió Live felhasználó van! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

VaPe

6 éve, 7 hónapja és 20 napja

Kenjék a hajukra! röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja