Ingyen letölthetők a Battlefield 1: Turning Tides, és a Battlefield 4: Second Assault DLC-k

2018. június 26.
9.9051
Maniac profilja, adatai
Maniac
Tovább folytatja az Electronic Arts a Battlefield 1 és a Battlefield 4 ingyen letölthető DLC-akcióit, ezáltal most mindkét alkotáshoz ismét ingyen letölthetővé vált egy rövidke ideig egy-egy bővítmény.

A Battlefield 1 esetében ez a Turning Tides lett, mely leginkább a tengeri ütközetekre és a partraszállásokra koncentrál, méghozzá a Royal Marines frakció, négy multis pálya, egy új Operation és az Infiltrator Elite kaszt társaságában.

A Battlefield 4: Second Assault bővítmény a klasszikus Battlefield pályákra került felépítésre, ezáltal a Caspian Border, az Operation Firestorm, az Operation Metro és a Gulf of Oman helyszínekkel bővíthetjük vele az alapokat.

Mindkét bővítmény egyelőre kizárólag PS4-re és Xbox One-ra tölthető le pár napig - szóval érdemes sietni -, de rövidesen az Origin kínálatában is érdemes lesz nézelődni, hiszen a PC-sek sem maradnak majd ki az akcióból.
4 hozzászólás

Direktor

8 hónapja, 2 hete és 1 napja

Az áldott jó szívük.

válasz erre

VaPe

8 hónapja, 2 hete és 1 napja

Akik megvették, kicsit morcosak lehetnek ilyenkor.

válasz erre

zender

8 hónapja, 2 hete és 1 napja

Mostanra érdemes megvenni a BF1-et.

válasz erre

Patrik94

8 hónapja, 2 hete és 1 napja

Mi ez a nagy ingyenesség mostanában?

válasz erre
Battlefield 1
9.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaWickedSick profiljarDAVE profiljaHellblade profilja adambalonyi profiljaTuttu13 profiljagokuvsvegita profilja