Ingyen letölthető lesz holnaptól a FIFA 17

2016. november 23.
9.1301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha már a megjelenés óta arra vágysz, hogy kipróbáld a FIFA 17-et, akkor most végre elérkezett a te időd, hétvégén ugyanis végre majdnem mindenkinek ingyen letölthetővé válik a játék.

Mivel a FIFA 17 és az ingyen letöltés szavak egészen furcsán festenek egymás mellett, ezért máris elmondanánk, hogy az EA Sports természetesen csak súlyos megkötésekkel enged betekintést az alkotásba, ezáltal például csak a PS4-es és az Xbox One-os változatok lesznek elérhetők ilyen formában, de azokat is mindössze 10 órán át nyüstölhetik a rajongók - méghozzá november 24-től egészen november 27-ig bezárólag.

További megkötés, hogy aki Xbox One-on korábban már kihasználta az EA Access előfizetéssel járó 10 órás előzetest, az most már nem kap újabb lehetőséget, de aki le tudja tölteni magának, az legalább ebben az időintervallumban bármibe belekóstolhat, így akár még a The Journey névre hallgató sztori módba is.
FIFA 17-et, akkor most végre elérkezett a te időd, hétvégén ugyanis végre majdnem mindenkinek ingyen letölthetővé válik a játék.'>
4 hozzászólás

soosaw

8 éve, 15 napja

Milyen rendesek amúgy röhögő smiley meglepett smiley

válasz erre

muki

8 éve, 15 napja

De nyomi ez az EA... wtf smiley

válasz erre

gokuvsvegita

8 éve, 15 napja

Nincs rá időm... szomorú smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 15 napja

Akkor sem kellene, ha végleg az enyém maradna röhögő smiley

válasz erre
FIFA 17
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja