Ingyen kipróbálhatod a hétvégén a LawBreakers-t

2017. szeptember 27.
3.7731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Határozottan nem megy a szekér a LawBreakers háza táján, a Gears of War alkotójaként megismert Cliff Bleszinski első független próbálkozása ugyanis elég komoly kudarcot vallott, de az alkotó nem adja fel egykönnyen a harcot.

CliffyB csapata, avagy a Boss Key Productions ugyanis bejelentette, hogy különleges online FPS-játékuk, avagy a LawBreakers ingyen kipróbálható lesz az előttünk álló hétvégén, ezáltal szeptember 28. és október 2. között, de a lehetőséget kizárólag a PC-s játékosok érhetik majd el, a PS4-es rajongók nem.

Az ingyenes hétvége alatt egyébiránt a PC-sek diszkont áron szerezhetik majd be maguknak a gravitációval játszadozó lövöldét, így 25 százalékos leárazásra kerül sor a Steam kínálatában, ami egész kellemes kedvezmény, ha megtetszene a végeredmény.

Nézd nagyban ezt a videót!



LawBreakers háza táján, a Gears of War alkotójaként megismert Cliff Bleszinski első független próbálkozása ugyanis elég komoly kudarcot vallott, de az alkotó nem adja fel egykönnyen a harcot.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 1 hónapja és 15 napja

Gólem írta:
Kihagyom az őrült rohangászást! röhögő smiley
Dettó. Ilyen ingyenes hétvégékkel amúgy sem fognak meg más játékok sem. Ha látom, hogy nem tetszik a játék, akkor nem töltöm le ingyen sem, hogy kipróbáljam, mert már ránézésre is el tudom dönteni, hogy mi a helyzet.

válasz erre

zender

7 éve, 1 hónapja és 15 napja

Jó ez a trailer röhögő smiley

válasz erre

Gólem

7 éve, 1 hónapja és 16 napja

Kihagyom az őrült rohangászást! röhögő smiley

válasz erre
LawBreakers
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja