Ingyen kínálja a The Witness-t az Epic Games Store

2019. április 04.
6.0531
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Epic Games Store most egy meglehetősen minőségi puzzle játékot nyújt a felhasználók számára teljesen bérmentve, ugyanazt a The Witness-t, ami nemrégiben a PS Plus része is volt, így ha az kimaradt, akkor itt mindenképp zsebeld be.

No de mi a teendő, ha esetleg te nem zárkózol el teljesen az Epic Games Store gondolatától, vagy esetleg nem szívleled a platformot, de mégis bezsákolnád az alkotást? Roppant egyszerű: kattints IDE, majd egy bejelentkezést követően (vagy regisztráció, ha még nem vagy tag) a FREE gombra kattintva máris a gyűjteményedet gyarapítja a The Witness.

Egyébiránt egy meglehetősen élvezetes logikai játékról van szó, amely bár könnyen válhat egy idő után repetitívvé, de nagyon kevés olyan puzzle játék van, amelynek a kiállítása ennyire csodálatos. Egy próbát megér, ingyen van.
4 hozzászólás

Xelosz

7 hónapja, 1 napja

:')

válasz erre

WarriorAutobot

7 hónapja, 2 napja

Nagyon jó játékokat dobálnak ingyen hozzánk.
Szóval már egy ideje nézem miket lehet beszerezni, mert az ottani könyvtáramban csak ingyen cuccok vannak.
Én ennek csak örülök és van amivel már játszottam is nem is keveset.

válasz erre

rDAVE

7 hónapja, 2 napja

Nem érdekel az epic, de kipróbáltam van-e regisztrációm a céghez, úgy néz ki van, szóval begyűjtöttem. a sokat dicsért Transistor lesz a következő ingyenes.

válasz erre

Patrik94

7 hónapja, 2 napja

Ez jó játék, ingyen meg főleg

válasz erre
The Witness
11.390 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profiljamarco profiljarDAVE profiljaMarduk profiljaQuo Vadis profiljaXelosz profiljaReichert Viktor profilja