Ingyen játékokat osztogat néhány processzor mellé az Intel

2017. október 16.
2.7351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Intel és a videojátékok az utóbbi években eléggé eltávolodtak egymástól, de a gyártó ráébredt arra, hogy a gaming szektorban még mindig óriási pénz van, így most szeretnék egy kedves kis promócióval visszalopni magukat a rajongók szívébe.

Ennek apropójából bejelentették a Game Without Compromise promóciót, aminek részeként az Intel szeretné egy kicsit megszórni kifelé nem annyira aktuális, de még mindig egészen erős processzorait, ezáltal a Core i7 6700K és a Core i7-7700K CPU-k mellé két nagyszerű videojátékot kapnak a vásárlók.

A két szerencsés kiválasztott a Total War Warhammer 2 és a hamarosan megjelenő Assassin's Creed Origins lettek - igen, mindkettőt megkapjuk egyszerre -, amelyeket letölthető kódként zsebelhetnek be a jövőben azok, akik vagy önmagukban vásárolnak egyet a két CPU-ból, vagy olyan gépet választanak, amelyeket a két hardver valamelyikével szerelték fel.
4 hozzászólás

1000feri

7 éve, 2 napja

A 2000-s évek elején videokártyákhoz volt divat játékot adni mosolygó smiley Én 2 Ghost Recon-hoz így jutottam hozzá mosolygó smiley

válasz erre

marco

7 éve, 3 napja

Gólem írta:
Inkább nem kéne trükközni a processzorokkal, meg visszatartani őket. 150 ezres proci mellé 10 ezres játék hát kössz.
Jó lesz az 110 ezernek is, a játékok értéke meg azért magasabb 10 ezernél... mosolygó smiley

válasz erre

Gólem

7 éve, 3 napja

Inkább nem kéne trükközni a processzorokkal, meg visszatartani őket. 150 ezres proci mellé 10 ezres játék hát kössz.

válasz erre

totyak

7 éve, 3 napja

Ez jó ajánlat. Ha a játékok nem érdekelnek, eladod őket 5-5k-ért és olcsóbb volt a proci. Feltéve persze, ha rejtélyes módon az akció ideje alatt meg nem emelkednek az árak. Meg persze, ha nem kötik őket valahogy a processzorhoz. nVidia is rafináltkodik valamit, amikor játékot ad vga mellé.

Magyar boltokba ez mikor jut el?

válasz erre
Assassin's Creed Origins
14.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja