Ingyen frissíthető lesz a következő generációra a Borderlands 3

2020. szeptember 13.
65.6091
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Szépen gyűlik azoknak a játékoknak a sora, amik totál ingyen és bérmentve frissíthetőek lesznek a következő generációs konzolokra, ergo PS5-re és Xbox Series X-re, most pedig újabb taggal bővült ki ez a felhozatal.
 

A Gearbox jelentette be újonnan, hogy a Borderlands 3-at is ingyen lefrissíthetik a next-gen masinákra azok, akik más megvették a játékot, sőt mi több, a kérdéses konzolokon már 3 és 4 fős osztott képernyőre is lehetőség nyílik.

Továbbá 4K 60 FPS-t ígér a Gearbox PS5-ön és Xbox Series X-en, legalábbis egyjátékos módban - osztott képernyőben még nem tudni, hogyan alakulnak ezek a számok. Mindemellett behozzák a vertikális osztott képernyőt is, mint funkció, ez viszont a mostani generációra is megjelenik.

5 hozzászólás

Mordorer

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Jó hír, ennek kifejezetten örülök.

válasz erre

totyak

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

A legtöbben ezt lépik meg, vagyis ingyenessé teszik a frissítést. Csak az igazán "népművészeti agyagedény" cégek kérnek extra lóvét.

válasz erre

petrovicsz

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Azért ez nagyon jó húzás. A két generáció közti váltásnál értem, sőt szinte elvárom. De régebbi játékoknál ez simán korrekt. Már ha nem csak egy egyébként is játszható visszafelé kompatibilis játékról beszélünk persze.

válasz erre

Patrik94

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Helyes!

válasz erre

muki

4 hónapja, 2 hete és 2 napja

Király. Ennek így kellene mindenhol lennie.

válasz erre
Borderlands 3
19.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljaPerszeneha profiljaGargameth profilja