Információk a törölt Metroid 3DS játékról

2015. február 08.
1.5141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
A Metroid sorozat 1986 óta közöttünk van és ez idő alatt eljutottunk a 2D-s oldalnézetes játékoktól a 3D-s belsőnézetes játékokig, ám a rajongóktól azért manapság is lehet hallani, hogy a sorozat a 2D-s időszakban élte aranykorát.

Az utolsó 2D-s Metroid játék a Metroid: Zero Mission volt még 2004-ben, míg a legutolsó játék a 2010-es Metroid: Other M.

Liam Robertson még december elején írt Twitter oldalán arról, hogy információi vannak egy törölt Metroid játékról. Akkor nem mondott sok dolgot, csak annyit tudni, hogy egy 3DS címről volt szó.

Most az Unseen64 oldalnak köszönhetően, akik ki nem adott játékokkal és bétákkal foglalkoznak, további információkat kaptunk, ugyanis meginterjúvolták Robertson-t.

A játék hasonló volt, mint az eredeti játék, tehát 2D-s oldalnézetes, ám 3D mélységgel kibővítve, tehát 2.5D-s játékról van szó.

A projekt észrevehetően eltérő művészeti stílust használt, melynek köszönhetően Samus alakja vékonyabbnak és atletikusabbnak hatott.

Robertson elmondta, hogy a 30 másodperces videóban látható volt, ahogy Samus végigfut a szinten, legyőzve néhány ellenfelet majd egy boss-fight következett.

Nem tudni melyik csapat készítette a játékot, ugyanis Robertson csak annyit mondott, hogy egy nagyon híres nyugati stúdió volt. A csapat anno bemutatta a prototípust a Nintendo-nak, ám a cég nem akart továbblépni ugyanis akkor még nem álltak készen, hogy a sorozatot ilyen irányba vigyék el. Ez volt 2012-ben így nem tudni, hogy azóta a Nintendo-nak milyen tervei vannak a sorozattal.

Ti örülnétek egy 2D-s Metroid játéknak?
5 hozzászólás

totyak

9 éve, 11 hónapja és 25 napja

Érdekes, hogy a Nintendo több téren is mer komolyan újítani, de egy játékot meg elkaszálnak, mert nem a jól megszokott séma szerint működik.

válasz erre

supermanvsbatman

9 éve, 11 hónapja és 25 napja

nem is annyira bajmosolygó smiley

válasz erre

VaPe

9 éve, 11 hónapja és 25 napja

Én örülnék neki, a régiek tetszettek.

válasz erre

Gólem

9 éve, 11 hónapja és 25 napja

Nincs hozzá 3DS-em, de a játék tetszene!

válasz erre

kpal

9 éve, 11 hónapja és 26 napja

Mért ne , jó még a régi technika .

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja