Infinity-Csarnok LAN: Áprilisban rád is várnak!

2009. január 22.
8.3621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Magyarországon egyre jobban kezd megindulni az élet a játékvilágban.

Van már eladási toplistánk többek között, rengeteg játék kerül bemutatásra úgynevezett launch party-kon, de még így is van hová fejlődni. A hatalmas LAN-party rendezvények bizony még nagyon is hiányosak kis hazánkban, bár akad néha, nagyszabású rendezvény ritkán. Áprilisban viszont rendhagyó esemény lesz, ugyanis egy több napos LAN-partyra invitálnánk titeket, amelyről bővebb részleteket is megtudhatsz ha tovább olvasol.

A Magyar eSport Egyesület szervezésében ugyanis Vácott, a régi Hajógyár területén egy nagy szabású Lan-party készülődik, melyre áprilisban kerül sor egy nem kevesebb, mint 10.000 négyzetméteres területen. A rendezvényre mintegy 800-900 főt várnak, a játékok élvezetén túl pedig lehetőség lesz más szabadidős és egyéb programok (biliárd, paintball) űzésére is.

A szállást mindenkinek magának kell biztosítania, viszont a tanulóknak jó hír, hogy a rendezvény időpontja egybe esik a tavaszi szünettel, így nem okozhat gondot az iskolai igazolás szerzés sem.

A rendezvényen a következő játékokban mérhetitek össze tudásotokat:

- Call Of Duty 1
- Call Of Duty 2
- Call Of Duty 4
- Medal Of Honor: AA
- Counter-Strike 1.6
- Counter-Strike Source
- FIFA 09
- Warcraft III
- Warcraft Dota
- Starcraft

További játékok természetesen még várhatóak lesznek, hiszen Magyarország legnagyobb LAN-party akciója van készülőben, amely április 9. és 16. között kerül megrendezésre, a fentebb említett helyszínen. Ha szeretnél jelentkezni vagy bővebb információkat megtudni az Infinity-Csarnok LAN-ról, akkor látogass el a rendezvény hivatalos honlapjára, melyet az alábbi linken érsz el.

Infinity-Csarnok LAN
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 9 napja

kuss már a ***** anyádat

válasz erre

Vendég

16 éve, 6 hónapja és 20 napja

Mindenkit szeretettel várunk mosolygó smiley (nah semmilyen heteroszexuális beállítottsággal ellenkező dologra ne tessék gondolni)

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja