Infinite Undiscovery: Trailer és megjelenés

2008. június 10.
2.4581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Nem viccelnek a redmondiak, valóban komolyan gondolják, hogy megfosztják a Sony-t az elsődleges J-RPG platform címétől.
 

Látszólag siker koronázza erőfeszítéseiket, hiszen már most jóval több japán szerepjátékuk lelhető fel a repertoárban és ez a helyzet csak tovább optimalizálódik a Microsoft javára. Míg a PlayStation 3 tulajdonosok epekedve várják azt az egy darab Final Fantasy XIII-at, addig a rivális szépen feltölti a kínálatot jobbnál-jobb, stílusbéli anyagokkal.

A tri-Ace és a Square Enix jeles produktuma is erősítésként érkezik, kizárólag Xbox 360-ra. Hatalmas bejárható területek, epikus küzdelmek, látványos megjelenítés jellemzi, mindezt egy remek történeti szállal megfejelve. A hangulati szféra kialakításában a Star Ocean és a Valkyrie Profile megbecsült zenei kompózere segítkezik, fülbemászó, olykor drámai dallamaival. A játékot fejlesztő tri-Ace az imént említett két fantasztikus alkotással tette le a névjegyét, így valószínűleg csalódni ezúttal sem fogunk.

A Square Enix ma hivatalosan megerősítette, hogy az Infinite Undiscovery közel azonos időpontban érkezik mindhárom fő régióba. Európa szeptember 5.-én, Észak-Amerika szeptember 2.-án, míg japán a legkésőbb (ez érdekes helyzet), szeptember 11.-én kapja meg a saját kiadását. Nincs az már olyan messze, de, hogy ne legyetek könnyű helyzetben, egy friss trailer-rel kedveskedtünk Nektek. A megtekintése után bizonyára többen és jobban várjátok majd, mint korábban. Íme.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
1 hozzászólás

angol26

6 éve, 8 hónapja és 20 napja

Annyira nem is szép..

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljapityuska profiljagery1113 profiljakylx profiljanurbanu profiljamarco profiljaManiac profilja