Infinite Undiscovery: Az újabb RPG reménység

2008. május 22.
3.9431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Square Enix örömmel tudatta a világgal, hogy hamarosan érkezik az Infinite Undiscovery, mely az új üzletpolitikájuk fényében, szinte azonos időpontban kerül a polcokra Észak-Amerikában és Európában egyaránt.

Az Infinite Undiscovery egy vadonatúj RPG játék lesz, melyet a japán szerepjátékgyáros kimondottan a Microsoft üdvöskéjére az Xbox 360-ra készített, a tri-Ace Inc.-vel (Star Ocean, Valkyrie Profile) karöltve.

A kiadó ezzel egy újabb korszakot szeretne nyitni, hiszen a jövőben több produktumuk is megjelenik majd a platformon. Többször hangoztatták már, hogy egy teljessen eltérő megközelítéssel fogják kezelni a megjelenő játékaikat, melynek hála nem lesznek akkora orbitális csúszások a kiadásokban, így szinte minden esetben világpremiert kívánnak lebonyolítani. Az Infinite Undiscovery az egyike lesz ezen üzletpolitikával kihozott játékaiknak, hiszen csupán három napos eltéréssel kell számolnunk a megjelenését illetően.

Az európai játékosok szeptember 5.-étől vásárolhatják meg az Xbox 360 exkluzív, Infinite Undiscovery-t, míg az amerikaiak 3 nappal korábban, szeptember 2.-án szólíthatják magukhoz a remeknek ígérkező alkotást. A történet egy real-time világban játszódik majd, nem lesznek elkülönített küzdőterek, a felfedezés, valamint a harcok láncolata folyamatos izgalmakat és kiváló játékélményt biztosít mindenki számára.

A zenei aláfestést Motoi Sakuraba fogja megkomponálni, aki szintén a Star Ocean és Valkyrie Profile játékokban bizonyította fantasztikus kompózeri tehetségét. Amennyiben hihetünk az ígéreteknek, a történetvezetés nem a leginkább megszokott, lineáris formát hozza, mert minden döntésünk másképpen befolyásolhatja majd a játék további alakulását. A saját csaptunk felállításához 18 karakter áll a rendelkezésünkre, mi dönthetjük el, hogy mikor milyen felállásban szállunk harcba.

Nagyon kellemesen hangzik és ha még ehhez hozzávesszük mindazt a tapasztalatot, amellyel a tri-Ace rendelkezik, akkor bizonyára nem fogunk csalódni, ismét egy remekbeszabott, vérbeli J-RPG-vel lehetünk gazdagabbak. Az Infinite Undiscovery szeptember 5.-étől megvásárolható, kizárólag Xbox 360-ra.


Infinite Undiscovery: Az újabb RPG reménység - 2. kép


Infinite Undiscovery: Az újabb RPG reménység - 3. kép

1 hozzászólás

angol26

10 éve, 2 hónapja és 26 napja

Jónak tűnik.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profilja