Infernum névvel alapított új kiadót a Frogster egyik életre hívója

2011. augusztus 23.
1.9441
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb ingyenes játékkiadásra szakosodott kiadó alakult Németországban, köszönhetően Andreas Weidenhaupt-nak, aki a többek között a Runes of Magic-kel elhíresült Frogster egyik alapítója volt, de az úriember az MMO ipar 20 legismertebb és legbefolyásosabb embere között található, így talán felesleges különösebben ismertetni kilétét.

Hogy Andreas konkrétan miért lépett ki a Frogster-ből, az kérdéses, feltételezéseink és nem hivatalos forrásból származó információink szerint nem csak azért, hogy megalapítsa kiadóját.

A játékosok ugyanakkor csak profitálhatnak ebből a válásból, hiszen a Frogster után immáron az Infernum is a kizárólag AAA kategóriás MMO játékokra kíván építeni, méghozzá azon belül is a teljesen ingyen játszható, úgynevezett free-to-play címekkel, amelyeket világszerte szeretnének elérhetővé tenni a játékosok számára. Konkrét videojátékok vagy stúdiók egyelőre még nem lettek megjelölve az Infernum égisze alatt, így még kérdéses, hogy pontosan milyen címek várhatók a csapattól.
1 hozzászólás

marco

13 éve, 8 hónapja és 9 napja

Helyes-helyes! Legyenek csak ingyenes játékok!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja