inFamous PlayStation 3 bundle az Amazon honlapján

2009. május 25.
2.0111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Napokkal korábban bemutattunk két, állítólagosan érkező PlayStation 3 bundle-t, amelyekről idő előtt szivárogtak ki a képek, de megerősítés nem érkezett létük igazolására.

Ezt utólagosan is megtette az Amazon, ahol már előrendelhető az InFamous hardveres csomagja, kétszáznyolcvan Fontos árcímkével. Mint ahogy azt sejteni is lehetett, a pakk egy időben érkezik a Sucker Punch sandbox remekével, tehát Európát illetően május huszonkilencedikét kell a noteszbe firkantanunk.

A pár nappal ezelőtt bemutatott csomag magában rejt majd egy 80GB-os merevlemezzel szerelt PlayStation 3 konzolt, egy darab Dual Shock 3 kontrollert és az InFamous egy példányát. A másik, az InFamous-szel kiszivárgott bundle tudomásunk szerint ezidáig nem bukkant fel egyetlen webshop-ban sem, de arra is számítunk hamarosan. Abban a csomagban elvileg kettő darab Dual Shock 3 irányító kap majd helyet és a Ratchet & Clank: Quest For Booty csusszan a fekete gépszörnyeteg mellé. Az InFamous bundle-t máris ajánljuk figyelmetekbe, mert a produkció igen kellemesre sikeredett. Ha még nem ismered a játékot, áldozz rá néhány percet, olvass utána a Játékőrület rovatunkban.


inFamous PlayStation 3 bundle az Amazon honlapján - 2. kép



InFamous-PS3/dp/B002ACOWT6/ref=sr_tr_1?ie=UTF8&s=aps&qid=1243085583&sr=8-1' target='_blank' rel='nofollow'>InFamous Bundle
nincs még hozzászólás

InFamous
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaKisember001 profilja