inFamous: Irány az ezüst vászon

2009. július 30.
1.8681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sucker Punch sandbox akciója is hamarosan csatlakozni fog azon videojáték alkotásokhoz, amelyekből filmes adaptáció készült.

Már lassacskán nyilvántartani sem tudjuk, hogy mennyi kedvencünk nyert a mozikba belépést a múltban, és a trend csak egyre nagyobb méreteket ölt. Az Uncharted megfilmesítési terveit követően egy másik PlayStation 3 exkluzív produkció, az InFamous is érkezik a filmszínházakba, derült ki a napokban a Hollywood Reporter híreiből.

A megfilmesítést Sheldon Turner-re (The Longest Yard, The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning, X-Men Oranges: Magneto) bízta a Sony, a produceri feladatokat pedig az Avi Arad, Ari Arad párosnak adja, akik Nathan Drake mozis debütálásán is tevékenykednek párhuzamosan. Az InFamous-ban egy bizonyos Cole McGrath szerepét ölthetjük magunkra, aki bringás futárként éli mindennapjait, egészen addig a pillanatig, amíg egy küldemény fel nem robban a közvetlen közelében és szét nem tépi a város egy tetemes részét. Barátunk nem csak, hogy mennyei csoda folytán, több ezer embertársával ellentétben túléli a detonációt, de még furcsa módon emberfeletti képességekre is szert tesz, amit fordíthat az anarchiába dőlt város lakóinak megsegítésére, vagy életük megkeserítésére. Konkrétumok a mozival kapcsolatosan még nem láttak napvilágot, rájuk majd a maguk idejében térünk vissza. Egy újabb tucatfilm a sok közül, vagy ebből valóban komolyabb alkotás születhet? Csak reménykedni tudunk.
nincs még hozzászólás

InFamous
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja