inFamous és Quest For Booty bundle-ök érkeznek Európába

2009. május 12.
1.7971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Még nem pihen a tévéd alatt a hőn áhított PlayStation 3 konzol? Akkor két újabb okot tudunk mutatni arra, hogy miért lenne érdemes a vásárlást hamarosan megejteni, érkezik ugyanis 2, azaz kettő féle friss bundle, egy-egy játékkal a gép mellé csúsztatva.

Ha egy őrületes sandbox kalandozásra vágysz a Sucker Punch jóvoltából, akkor az InFamous csomagot ajánlanánk szíves figyelmedbe, 80GB-os merevlemezzel a gépben és egy darab Dual Shock 3 kontrollerrel.

Amennyiben viszont a rajzfilmes platformjátékok jönnek be igazán, akkor sem maradsz csábítás nélkül, hiszen érkezik a Ratchet & Clank: Quest For Booty bundle, az InFamous csomagban található hardveres feltételekkel, viszont ebbe a pakkba nem egy, hanem rögtön kettő darab rezgős kontrollert rejtettek Sony-ék. A csomagok hivatalos minőségben nem lettek mostanáig megerősítve, ám a két fotó a kiszerelésekről elárulta létezésüket. Árszabás szintén tisztázatlan, a megjelenési időpont hasonlóképp. Az InFamous a hónap végén érkezik, a Ratchet & Clank: Quest For Booty pedig már eleve tavalyi darab. Elviekben hamarosan a boltok polcain lehetnek a leleplezett csomagok. Íme, róluk volna szó konkrétan.


inFamous és Quest For Booty bundle-ök érkeznek Európába - 2. kép


inFamous és Quest For Booty bundle-ök érkeznek Európába - 3. kép

nincs még hozzászólás

InFamous
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja