inFamous: Egy (anti)hős kószál a lerombolt városban

2008. június 24.
2.3221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sucker Punch csapata elpártolt a Sly sorozattól és egy vadonatúj brand megalapításán fáradozik már jóideje.

A recept és a stílus merőben eltér a tőlük eddig megszokottól. Mostanáig nem igazán voltunk informálva a készülő produktum sorsáról, de a jég megtört végre és egy rövid, ám tömör leleplezés kerekedett a Sony félhivatalos blog oldalán. Az InFamous egy újabb nyitott, szabadon bejárható világot fog nekünk bemutatni, Dylan szemszögéből, aki a város romba dőlése után különleges képességekre tesz szert.

Empire City romokban hever, katasztrófa sújtotta övezetté válik egy nem várt esemény következtében. A játékosok Dylan bőrébe bújhatnak, aki egy átlagos fickóként tengette nagyvárosi életét, egészen a katasztrófa napjáig. Élete azonban gyökeresen megváltozik, amikor különleges képességekre tesz szert, amelyekkel segítheti, ugyanakkor bánthatja is a szerencsétlenül járt embereket. Kalandjai során rejtélyeket fejt meg, híressé, és/vagy hírhedté válhat, valamint megküzdhet számtalan gazfickóval.

A játékos teljesen szabadon cselekedheti azt, amire éppen kedve szottyan, nem csupán a bejárható környezet lesz szabadon bejárható, a cselekményszál sem lesz rögzített, kötött, vagy lineáris. Lehetsz taktikus, agresszív, vagy óvatos, a város és az emberek reagálni fognak a tetteidre. A játékot a Sly Racoon alkotói, a Sucker Punch csapatának derék mesterei hozzák tető alá. Érkezése valamikor 2009-ben várható, konkrét megjelenési dátum egyelőre nincs. Az InFamous kizárólag PlayStation 3-ra készül, más verzió nem várható. A legfrissebb képanyagok alant vizuálhatók.


inFamous: Egy (anti)hős kószál a lerombolt városban - 2. kép


inFamous: Egy (anti)hős kószál a lerombolt városban - 3. kép


inFamous: Egy (anti)hős kószál a lerombolt városban - 4. kép

nincs még hozzászólás

InFamous
nincs ár
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja