inFamous 2: Képduó

2010. december 28.
3.6331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Sucker Punch fejlesztőcsapatának jóvoltából két új kép látott napvilágot az inFAMOUS 2 című alkotás kapcsán, amelyek igen látványosra sikeredtek.

A SCEA Sony Computer Entertainment kiadó jövőre tervezi a program megjelenését, sajnos egyelőre nincs pontos információnk arról, hogy mikorra várható a debütálás. A játék kizárólag PlayStation 3 masinára készül, a többi konzollal rendelkező felhasználót és a PC tulajdonosokat sajnálatos módon kihagyták a mókából.

Az alkotás főhőse szuper képességét, az elektromos sokkolást használva igyekszik rekordsebességgel ropogósra sütni az éppen arrafelé járó ellenfeleit. A matériában főszereplőnknek, Cole-nak egy Marais nevű városban kell leszámolnia vérszomjas, gigantikus méretű szörnyekkel és gyilkos bandákkal, ami egyáltalán nem lesz könnyű feladat, viszont az ellenségeinek megölésében nagy segítségére lesz szuper ereje. Hősünk komolyan veszi célját, kegyetlenül és hatékonyan képes halálra rázni a közelében lévő ellenséges lényeket, még a fedezékükből is kirobbantja őket. A produktum brutális játékmenettel rendelkezik, vérben és akcióban egyáltalán nem lesz hiány.


inFamous 2: Képduó - 2. kép



inFamous 2: Képduó - 3. kép

inFAMOUS 2 című alkotás kapcsán, amelyek igen látványosra sikeredtek.'>
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 15 napja

ez BRUTÁLIS!!!!

válasz erre
inFAMOUS 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Journey: Képduó

Journey: Képduó

legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljaPatrik94 profiljaManiac profilja