inFamous 2: Játékmenet videó

2010. december 29.
2.1101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Sucker Punch fejlesztőbrigádja és a SCEA Sony Computer Entertainment kiadó közzétettek egy új videót az inFAMOUS 2-ről, amely segítségével a felhasználók betekintést nyerhetnek a játékmenetbe.

A kizárólag PlayStation 3 masinára készülő produktum 2011-ben fog megjelenni, a készítők egyelőre nem árulták el a pontos kibocsájtási időpontot, de ami késik, nem múlik, valószínűleg erre az információra is fény derül hamarosan. Az alkotásban vérfürdőből, kaszabolásból, akcióból és szörnyekből egyáltalán nem lesz hiány.

A szuperhősös program helyszíne a New Marais nevű fiktív város, amely leginkább New Orleans-re hasonlít. Az alkotás főszereplője Cole, aki szuper képességét, az elektromos sokkolást használva süti ropogósra az ellenfeleit. A férfinak gyilkos bandákkal és vérszomjas mutánsokkal kell megküzdenie, az öldöklés során főhősünk közelharci fegyvereket is bevethet a győzelem érdekében. A második részben Cole egyáltalán nem öregedett, új külsőt kapott és a szinkronhangját is lecserélték. Hősünk most még erősebb, mint valaha, szert tett néhány új képességre is, de továbbra is az elektromosság a fő tálentuma.

#tv#
inFAMOUS 2-ről, amely segítségével a felhasználók betekintést nyerhetnek a játékmenetbe.'>
4 hozzászólás

Tibit

14 éve, 5 hónapja és 15 napja

"Ki ez a srác?" röhögő smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 15 napja

Uhhhh, kell

válasz erre

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 15 napja

Várós cucc!

válasz erre

marco

14 éve, 5 hónapja és 15 napja

Már most imádom!mosolygó smiley

válasz erre
inFAMOUS 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja