Industria címmel egy erőteljes Half-Life inspirációval megáldott FPS készül

2020. május 29.
7.0071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Különleges projektről adott hírt a Bleakmill fejlesztőcsapata, akik bejelentették, hogy Industria címmel egy a Source Engine-re épülő klasszikus, a Half-Life és a Portal nyomdokain járó FPS-t szeretnének tető alá hozni.

Az alkotást az Unreal Engine 4 grafikus motorra építették fel, maga a játék pedig egy igencsak szürreális utazást kínál nekünk, a főszerepben a párhuzamos dimenziókkal, illetve a nyolcvanas évek végének Berlinjével, rögtön a fal leomlását követően, ahol egy titkos kutatóintézetben egy Walter nevű férfi eltűnik egy rejtélyes átjárón át, méghozzá egy szürreális világba, ahonnan meg kell mentenünk majd őt.

Csakhogy ez a másik világ rengeteg veszélyt rejt, főleg egy nő számára - merthogy főhősünk egy Nora nevezetű hölgy lesz -, aki bármerre jár, folyamatosan szembesül az őrülettel, Walter korábbi tevékenységeivel, miközben egy mesterséges intelligencia által irányított városban járkál, de a kalandok során az akciókból és az ügyességi elemekből sem lesz hiány. Az Industria megjelenését 2021 elején várjuk, kizárólag PC-re.

Industria címmel egy a Source Engine-re épülő klasszikus, a Half-Life és a Portal nyomdokain járó FPS-t szeretnének tető alá hozni.'>
4 hozzászólás

Tommy

4 éve, 2 hónapja és 21 napja

Hááát egyelőre nekem olyan felemás... Meglátjuk....

válasz erre

Patrik94

4 éve, 2 hónapja és 21 napja

Most mindenhol női főhősök vannak? Ez az új trend?

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 2 hónapja és 21 napja

Egyelőre nem valami szép, de meglátjuk majd a végeredményt.

válasz erre

Gólem

4 éve, 2 hónapja és 21 napja

Meglovagolják az igényt. Így kell ezt!

válasz erre
Industria
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja