Indul a visszaszámlálás - UEFA Euro 2008 demo

2008. március 30.
3.7581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Érezhető a kontinensviadal közeledte.

Már lehet nyerni labdát a benzinkúton, belépőt a csokipapírral, egyre gyakrabban látni az idei EB logóját, és két hét múlva megjelenik az Electronic Arts menetrendszerűen érkező adaptációja is. Ennek okán immár elérhető egy demó verzió is a játékból a kiadó honlapján. A játék első ránézésre nem hoz magával egetrengető újításokat, bár inkább az lett volna meglepő ha a papírforma ellenére valami igazi újdonsággal áll elő az EA Sports.

Ha jól emlékszem a 94-es volt az első olyan fociszimulátora az EA-nek, amelyik kifejezetten egy világversennyel foglalkozott. Azóta avattak már többször világbajnokot, európabajnokot, az EA pedig illő mód mindig megünnepelte a tornákat egy-egy adaptációval. Most sem lesz ez másképp, közeleg az UEFA Euro 2008 debütálása!

Hivatalosan április 11-től lesz elérhető a játék, kedvcsinálónak pedig már elérhető a demo verzió is pár napja a kiadó honlapjáról. A témája ezúttal egy Franciaország-Németország derbi. Egetrengető újításokra senki ne számítson, gyakorlatilag alig változott valami a FIFA 08 óta, van azonban egy-egy jól sikerült újítás, ami új színt visz az EURO 2008-ba. A játék megjlenik a szokásos hármas mindegyikére, illetve PSP-re is.

A PC verzió demója letölthető az EA honlapjáról.

Minimum gépigénye:

* 1,3GHz CPU
* 256MB RAM
* DirectX 9.0c kompatibilis videokártya, 64 MB VRAM
* 680MB HDD
1 hozzászólás

Zuleew

11 éve, 7 hónapja és 10 napja

Vártam én is az EB-t. Milyen gépigénye volt röhögő smiley

válasz erre
UEFA Euro 2008
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaGargameth profiljarDAVE profilja