Indul a Midnight Club: Los Angeles bajnokság sorozat

2009. február 04.
1.9921
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ha elég rátermettnek érzed magad, hogy kiállj a Midnight Club: Los Angeles legjobbjai ellen, akkor itt a kiváló alkalom, bizonyíts.

A Rockstar egy bajnokság sorozatot indít hamarosan, amelyre már lehet is nevezni, a nyertesek pedig értékes díjakat vághatnak majd zsebre. Lesz Pizza Hut ajándék, és az egyik fődíj pedig egy Kawasaki Ninja motorkerékpár, ami elég korrekt jutalom a legügyesebbnek. A versenysorozat február 7.-én veszi kezdetét.

A regisztrációkat a Rockstar Social Club oldalán lehet megejteni, egészen február hatodikáig, azaz péntekig, majd szombaton indulnak a selejtezők. A Rockstar Games Starter Cup nyitja a bajnokságsorozatot, majd havonta nő a tét, újabb összecsapások kerülnek megrendezésre.

A Rockstar Games Starter Cup döntőjére február 16.-án kerül sor, ekkor hirdetik ki az első széria győztesét, díjazzák, majd robog tovább a versenysorozat. Az első bajnokságban csak C kategóriás járművekkel lehet versenybe szállni, ez írott feltétel.

A selejtezők time trial rendszerben zajlanak majd, ahonnan már egyenesen a head-to-head eseményekhez vezet az út, amelyek február 12.-e és 16.-a között folynak majd. További részletek és a szabályzat, valamint a regisztráció, az alábbi linken közelíthető meg.

Rockstar Social Club
Midnight Club: Los Angeles legjobbjai ellen, akkor itt a kiváló alkalom, bizonyíts.'>
nincs még hozzászólás

Midnight Club: Los Angeles
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljaManiac profiljamarco profilja