Indie stúdiót alapított két egykori L.A. Noire fejlesztő

2013. május 28.
1.9741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az utóbbi évek videojátékos felhozatalából számtalan maradandó címet tudnánk kiemelni, de minden kétséget kizáróan ezek között találjuk a Team Bondi által készített LA Noire-t is, amelynek folytatása és a stúdió jövője is kétségessé vált a közelmúltban.

Ennek köszönhető, hogy a csapat két egykori munkatársa, név szerint Alex Carlyle - vezető dizájner -, valamint Kelly Baigent - vezető történetíró - úgy határoztak, hogy a bizonytalanság helyett egy kicsit biztosabb vizekre eveznek, így megalakították saját fejlesztőstúdiójukat, méghozzá Intuitive Game Studios név alatt.

A csapat célja nem titkoltan az, hogy kisebb indie alkotásokkal kápráztassák el a rajongókat, illetve, hogy Ausztrália földjén próbáljanak meg független fejlesztőként talpon maradni ebben a nehéz gazdasági helyzetben.

Konkrét bejelentés és tervek egyelőre még nem hangzottak el az első projekttel, illetve projektekkel kapcsolatban, de mi szorítunk az egykori L.A. Noire fejlesztőinek!
3 hozzászólás

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 9 napja

A dizájner és a történetíró bár elég fontos elemek, de azért nem árt egy jó programozó brigád sem... Az a nehéz az indie projektekben...

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 9 napja

Nagyon tetszik nekem.

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 9 napja

Biztos király cuccokat fognak csinálni!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljaKisember001 profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja