Imperium Romanum 2 bejelentés képekkel

2008. augusztus 15.
4.6161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Városépítős stratégiai játékokból nem sok igazán kiemelkedőt találhatunk ez tény.

Amik nagyon jók, azokat úgyis kijátszottuk, szeretjük, ismerjük. Amik nem, azok meg úgyis eltűnnek a süllyesztőben. Az Imperium Romanum nyilvánvalóan az első kategóriába tartozik, amely egészen az ókorba repít minket vissza, a nagy Római Birodalomhoz. A mai napon bejelentett folytatásban ugyan még nem tudjuk mi hány nap alatt építjük fel majd Rómát, de azt tudjuk már miket fogunk kapni a második részben.

Az első és kiemelten legfontosabb dolog az egész grafika átdolgozása volt, amely a fejlesztők szerint csodálatos látványt fog nyújtani és jól is lesz optimalizálva. A játékban irányíthatjuk majd akár Julius Caesar-t, vagy Octavian-t is többek között, akikkel mind végigvihetünk egy kampányt vagy éppen játszhatunk velük szabad térképen, sőt még multiplayer módban is. Ezen kívül persze lesz külön kampány is 20 pályával, mind létező vagy létezett történelmi városokkal megtűzdelve.

A több mint 60 épület és 50 egység között azt hiszem bőven lesz időnk válogatni és eldönteni, hogy a haverral karöltve kooperatív módban vagy egyedül szeretnénk felépíteni Rómát és kiterjeszteni a birodalmunkat. A játékban a városépítés és fejlesztés mellett ebből kifolyólag nagy szerep jut majd a csatározásoknak is. A fejlesztők egy teljesen átszabott és egyedi RTS irányítást és rendszert készítettek a játékhoz, melyről bővebbet egyenlőre nem árultak el. A megjelenés 2009 márciusára lett datálva, várjuk mi sül ki belőle...


Imperium Romanum 2 bejelentés képekkel - 2. kép


Imperium Romanum 2 bejelentés képekkel - 3. kép


Imperium Romanum 2 bejelentés képekkel - 4. kép


Imperium Romanum 2 bejelentés képekkel - 5. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja