Impact Winter: traileren az igazi fagyott világ

2017. május 19.
3.5121
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Mojo Bones és a Bandai Namco egy igazán hangulatos trailert mutatott be az Impact Winter-ről, amely garantáltan nagy kedvenc lesz a különleges és egyben poszt-apokaliptikus túlélő játékok kedvelői között.
 

Bár az alábbi kedvcsináló csak alig 30 másodperc, ellenben igyekszik alaposan összefoglalni azt, hogy Jacob Solomon oldalán milyen cudar és fagyott világ vár majd ránk, ami emberi életre túlzás nélkül teljesen alkalmatlannak tekinthető.

Persze hősünk nem is akar itt élni, csak 30 napig szeretné kihúzni valahogyan egy elbarikádozott templomban, lévén várhatóan akkor érkezik meg a segítség, azonban egy hónapot kibírni az örök tél birodalmában nem valami leányálom... Érkezik jövő kedden PC-re, majd később PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

WarriorAutobot

10 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nem lesz rossz.

válasz erre

Vidoros

10 hónapja, 3 hete és 4 napja

De rég játszottam ilyen stílusú játékkal! Nagyon tetszik.

válasz erre

totyak

10 hónapja, 3 hete és 4 napja

Nahát, ez tök jónak nézem, bár a felülnézetes kialakítás annyira nem tetszik, de el lehet tőle tekinteni, ha a játék amúgy izgalmas.

válasz erre
Impact Winter
5.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaiPet profiljaiPet profiljaiPet profiljaWarriorAutobot profiljaiPet profiljamarco profiljaHellblade profiljaMarduk profiljagery1113 profilja