Impact Winter: ígéretes túlélő játék érkezik a Bandai Namco-tól

2017. február 10.
2.9421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bandai Namco és a Mojo Bones csapata bejelentették, hogy már nem kell sokáig várniuk a rajongóknak arra, hogy a gyakorlatban is megismerhessék közös kooperációjuk gyümölcsét, lévén az Impact Winter című alkotás várhatóan április 12-én már meg is jelenhet.

Legalábbis PC-re mindenképpen, de a későbbiekben PS4-re és Xbox One-ra egyaránt elkészül majd, középpontjában egy túlélő játékkal, amelyben Jacob Solomon irányításával egyetlen feladatunk lesz, hogy a körénk csoportosult maroknyi túlélővel megpróbáljunk átvészelni 30 napot egy poszt-apokaliptikus, folyamatos hóviharoktól szenvedő Földön.

Solomon oldalán ezáltal fel kell fedeznünk a környéket, ételt és egyéb erőforrásokat kell begyűjtenünk a többi túlélőnek, szükség esetén pedig meg is kell védenünk őket 30 napon át, lévén úgy értesült, hogy egy hónap múlva megérkezik a segítség. Addig azonban mindent meg kell tennie a túlélés érdekében!

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 5 hónapja és 21 napja

Nem egy nagy game, de nem tűnik rossznak. Csak azt nem tudtam eldönteni hogy milyen nézettel fog operálni.

válasz erre

Santonio

1 éve, 5 hónapja és 21 napja

Nem nyűgözött le a kinézet, de a játékmenet tetszik.

válasz erre
Impact Winter
5.900 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profilja5t3v3nk3 profiljagery1113 profiljaLoginRs profiljaWickedSick profiljaLaci721 profiljaVis Major profilja