Immáron hivatalos: A Sine Mora PSN-en is szárnyra kap

2012. június 21.
1.6281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Már idejét sem tudjátok, mikor ropogtattátok meg úgy istenigazából a kontrollereiteket, kedves PlayStation 3-tulajdonos barátaim? A Digital Reality-Grasshopper Manufacture páros világszerte elismert játéka rövidesen a Ti platformotok légterébe ér, hogy bepótoltassa veletek ezt a klasszikus és páratlan élményt.

Az egyszerűen csak shmup műfajt gazdagító Sine Mora jó ideje szemet vetett a PlayStation 3-ra, s bár a közöttük dúló lamourt még a tömény kipufogógáz sem palástolhatta, hivatalosan egyik fél sem mert nyilatkozni a kibontakozó románcról.

A nyílt titokról azonban ma egyszer és mindenkorra lehullott a lepel, hála a fejlesztők közleményének, melyben maga Horváth Balázs, a Digital Reality kiadói igazgatója fejezte ki abbéli szándékát, hogy a steampunk életérzést egész a SONY-féle konzolig röptessék:

"Az Xbox LIVE Arcade-os launch rendkívüli sikere és a Vita verzió E3-as bemutatása után ugyanekkora örömmel hozzuk ez az élményt egy újabb platformra. Mindennél előbbre való, hogy olyan valamit alkottunk, amit szeretünk és tudjuk, a Sine Morát PlayStation 3-on is szeretette fogadják majd."

Sajnálatos módon megjelenési dátumot mindeddig nem kaptunk.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 7 napja

de hogy pont a megjelenési dátumot nem árulják el...wtf smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 7 napja

Ejj pedig a dátum nagyon érdekelt volna!

válasz erre
Sine Mora
4.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaGargameth profiljarDAVE profilja