Immáron elérhető a Red Faction: Battlegrounds

2011. április 07.
2.2231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A THQ ma bejelentette, hogy mától kedvünkre töltögethetjük a Red Faction: Battlegrounds című multiplayer-központú akciójátékot a PlayStation Network-ön és az Xbox LIVE Arcade-on keresztül, előbbi esetén 9.99 dollár, míg utóbbi esetén 800 Microsoft pont fejében.

Hogy egy legyintéssel azért mégse térhessünk napirendi pontra a bejelentés felett, még egy rakás képet is utánunk hajítottak, amik minden további nélkül becsomagolnak és malomba raknak minket, hadd őrlődjünk egy kicsit.

Immáron elérhető a Red Faction: Battlegrounds - 2. kép

A Red Faction: Battlegrounds egy akciódús akciójáték - multiplayer-rel a központban, mint már említettem -, melyben tankokkal és harci lépegetőkkel kell pusztítgatnunk a Marson, föld alatt és felett egyaránt. Hűen ragaszkodva a Red Faction fiolzófiájához, a játékos továbbra is minden útjába kerülő tárgyat porig rombolhat, katonai egységektől az ellenséges járművekig - a fejlett marsi tüzérség és robbanóanyagok használatával.

Immáron elérhető a Red Faction: Battlegrounds - 3. képImmáron elérhető a Red Faction: Battlegrounds - 4. képImmáron elérhető a Red Faction: Battlegrounds - 5. képImmáron elérhető a Red Faction: Battlegrounds - 6. képImmáron elérhető a Red Faction: Battlegrounds - 7. képImmáron elérhető a Red Faction: Battlegrounds - 8. kép

1 hozzászólás

totyak

7 éve, 10 hónapja és 2 napja

Szegény THQ sem jelent már be semmilyen játékot, sajnálom, hogy csődbe mentek. Nem gondoltam, hogy ilyen neves cégek is a tönk szélére sodródhatnak.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Elisorne profiljarDAVE profiljaManiac profiljaSándorkolbász profilja