Immáron a Resident Evil 7 a franchise legjobban fogyó darabja

2020. augusztus 14.
8.6871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Masszívan felrázta a Resident Evil 7 a franchise alapvetését, élből azzal, hogy belső nézetre helyezték át az egyébként külső nézetes szériát, viszont úgy fest, hogy a recept bejött, tekintve hogy immáron ez a legjobban fogyó epizód a sorozat történetében.
Advertisement

7,9 millió eladott példánynál tart az alkotás, ezzel pedig körülbelül 200 ezer eladással előzte le az eddigi csúcstartót, a Resident Evil 5-öt. Egyébként egy hármasfogat versenyzett a trónért, tekintve hogy a két említett etap mellett még a hatodik felvonás is a legjobban fogyó részek között van, de végül a hetedik rész jött ki győztesen.

Mindez abból a szempontból meglepő, hogy a széria tősgyökeres rajongói között mindmáig megosztó a stílusváltás a hetedik résznél, de úgy fest, mégis megtalálta a közönségét. Az adatok a Capcom bevételi jelentéséből származnak.
Resident Evil 7 a franchise alapvetését, élből azzal, hogy belső nézetre helyezték át az egyébként külső nézetes szériát, viszont úgy fest, hogy a recept bejött, tekintve hogy immáron ez a legjobban fogyó epizód a sorozat történetében.'>
3 hozzászólás

fighterlaci

3 éve, 10 hónapja és 23 napja

Rejtély bakker....

válasz erre

Patrik94

3 éve, 10 hónapja és 24 napja

Egyáltalán nem értem, miért.

válasz erre

VaPe

3 éve, 10 hónapja és 24 napja

Remélem ennek ellenére nem állnak rá erre a stílusra...

válasz erre
Resident Evil 7
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Korpácsi pierre  profiljamarco profilja