Ímhol megmutatkozik a Lollipop Chainsaw borítója

2011. december 14.
3.4651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Öt hónapja mutatkozott meg első ízben a Grasshopper Manufacture jövő márciusában várható agymenése, ami gyanúnk szerint éppoly - hogy is fogalmazhatnék...

- "japános" beütéssel bír majd, mint a stúdió korábbi termékei. A Lollipop Chainsaw ezen a szent napon hivatalos borítókkal is gazdagodik, valamint egy sajátos Facebook-versenyt is hirdet, zombi fejekkel a középpontban. Következzék tehát a Warner Bros. és a KADOKAWA GAMES bejelentése:

Ímhol megmutatkozik a Lollipop Chainsaw borítója - 2. kép

"A Warner Bros. Interactive Entertainment és a KADOKAWA GAMES izgalommal fedi fel a Lollipop Chainsaw hivatalos borítóját! A kép középpontjában a játék 'femme brutale' karaktere, Juliet Starling szerepel.

Ez a kép a Lollipop Chainsaw Facebook oldalán található Juliet Osztály Évkönyvében is központi képként szerepel majd. Itt található meg a "Juliet osztály fejese" verseny is, ahová a rajongók a saját maguk által készített rémisztő zombi fejeiket tölthetik fel és utána csatlakozhatnak a San Romero Gimi egyik klikkjéhez. Végezetül szavazhatnak kedvenc fejeikre és a legjobbak kikerülnek a galéria főoldalára Juliet Osztály Évkönyvébe.

Látogass el a hivatalos Lollipop Chainsaw Facebook oldalra, hogy jobban megismerd Juliet-et és a különleges "gyilkos" letöltésekhez hozzáférhess! https://www.facebook.com/LollipopChainsaw

A 2012-ben érkező Lollipop Chainsaw az édes zombivadász Juliet Starling "élő-halott" története, melyben egy hatalmas zombi fertőzés eredetét tárja fel. Kezében gonoszul döbbenetes láncfűrészével, Juliet szeletel, kockáz és szó szerint átvágja magát az élőhalottak hordáin, ám hamarosan rádöbben, hogy a horda csak az első felvonása a zombi rock-urak fesztiváljának, akik a láncfűrészt használó pompomlány életére törnek."

Ímhol megmutatkozik a Lollipop Chainsaw borítója - 3. kép

Tudj meg többet Juliet-ről a hivatalos oldalon, és ne felejts el bejelölni minket Facebook-on, de akár Twitteren is követheted az eseményeket."
5 hozzászólás

Kekmedve

13 éve, 4 hónapja és 8 napja

Kellemes!röhögő smiley

válasz erre

marco

13 éve, 4 hónapja és 8 napja

Elég konkrét!röhögő smiley

válasz erre

Johnnnnny

13 éve, 4 hónapja és 8 napja

niceröhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 8 napja

Olyan kis aranyós!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 8 napja

Csinos

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja