Íme az ARMA III 2014-15-re tervezett fejlesztései

2014. május 02.
2.4901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
A Bohemia Interactive a minap nyilvánosságra hozta az ARMA III 2014-es, 2015-ös évre tervezett fejlesztéseit, így kiderül például, hogy a játékhoz több tartalmi kiegészítés és sok egyéb extra is érkezik.

Hosszú életciklusa lehet az ARMA III-nak, ez derül ki legalábbis a Bohemia Interactive friss közleményéből, amelyben a játék közeljövőben érkező újdonságait ismerteti a csapat. A tervek között szerepel a Steam Workshop támogatás kibővítése, amelynek segítségével a felhasználók által készített tartalmak és modok előtt nyílhatnak meg új lehetőségek.

A játékhoz érkező általános javítások mellett természetesen több kiegészítés is érkezik. Első a sorban Helicpoters DLC, amely mint neve is mutatja, új helikopterekkel kívánja bővíteni a kínálatot. Ezt követi a Marksmen DLC, amely új fegyvereket és új fegyverekkel kapcsolatos mechanikákat ad a programhoz. 2015-ben pedig egy masszív kiegészítőcsomag is napvilágot láthat, amely a tervek szerint még jobban kiaknázza a játék kínálta nyílt világot és taktikai lehetőségeket.
ARMA III 2014-es, 2015-ös évre tervezett fejlesztéseit, így kiderül például, hogy a játékhoz több tartalmi kiegészítés és sok egyéb extra is érkezik.'>
5 hozzászólás

totyak

10 éve, 9 hónapja és 26 napja

Legalább a játékosok láthatják előre, hogy egy ideig támogatva lesz a játék.

válasz erre

Tuttu13

10 éve, 9 hónapja és 26 napja

Szép játéknak kell a DLC! Úgy is játszanak vele még jó sokáig. Régen a BF2-is mod-olható volt és ez jóval meghosszabbította az élettartamát!
Ők jól látják, hogy ha ezt beépítik az nagy előny a játék számára. Tök jól csinálják! Azt sajnálom, hogy a BF4 nem modolható :/

válasz erre

Bvektor

10 éve, 9 hónapja és 27 napja

Nem rossz ötlet. A játék engineje szerintem még megállja a helyét egy ideig, főleg ha fejlesztik azt is, és számomra sokkal szimpatikusabb mint szinte minden updatet kiadni külön játékként a futószalagról..

válasz erre

kpal

10 éve, 9 hónapja és 27 napja

DLC meglepett smiley

válasz erre

fantis6

10 éve, 9 hónapja és 27 napja

hát szerintem nem valami sok

válasz erre
ARMA III
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja