Íme a Resistance 3 box art, és némi infó hozzá!

2011. május 18.
2.6411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Tagadhatatlanul egyre nagyobb népszerűségnek örvend a videojáték-kiadó cégek körében a "szoc-filmplakátok"-stílus, s ezt remekül példázza a nagysikerű Resistance-széria legújabb részének borítója is, melyet maga James Stevenson, a fejlesztő Insomniac Games senior közösségi vezetője tett közzé, egy-két érdekességgel meghintve.

Első ránézésre talán nem is olyan egyedülálló a maga nemében, de amint közelebbről megvizslatjuk...


Íme a Resistance 3 box art, és némi infó hozzá! - 2. kép

...láthatjuk, hogy a koponya fogsorát valójában a különböző new york-i látványosságok sziluettjei alkotják, miként magában a feliratban is felfedezhetjük az USA nemzeti öntudatának egyik legfőbb jelképét, a Szabadság Szobrot. Lássuk, miként harangozta be Stevenson eme remekművet:

"Büszkén fedjük fel a mai napon előttetek a Resistance 3 box art-ját, azt, amit majd a kezetekben tarthattok, mihelyst a játék feltűnik a boltok polcain szeptember 6-án" - mondta. -"Hogy elkészítsük ezt az új külsőt, Olly Moss-szal, egy tehetséges britt művésszel működtünk együtt, hogy egy merész Resistance 3 box art elképzeléssel álljunk elő az észak-amerikai és európai területek számára egyaránt."

"A Resistance csapat szorosan dolgozott együtt Olly-val, hogy megosszuk elképzelésünket a Chimera-megszállta 1957-el kapcsolatban, és Joseph Capbelli a porig rombolt USA-n átvezető útját egészen New York City-ig. Ezt láthatjátok is a kép egyik alternatíváján is, ami Capbelli-t mutatja, útban a NYC láthatára felé."

Íme a Resistance 3 box art, és némi infó hozzá! - 3. kép




Íme a Resistance 3 box art, és némi infó hozzá! - 4. kép

"Szerettük volna, ha Olly munkássága tükrözné azt, hogy a Resistance 3-ban TE vagy az Ellenállás. A Resistance 3 nem egy katonai shooter, minthogy az Egyesült Államok Hadserege és az SPRA megsemmisült. A Resistance 3 ehelyett inkább az emberiség maradványairól szól, akik a túlélésért küzdenek egy brutális világban."

És most figyeljetek:

"Talán arról is hallottatok, hogy egy közel fél órás single-player demo-hoz is exkluzív hozzáférést biztosítunk majd a PS3-adon keresztül június 14-én! A demo a Sony Pictures sci-fi akció-thrillerének, a Battle: Los Angeles (amire valószínűleg emlékezek még a Resistance 3 hirdetőtáblájáról, amit a Sony díszletei közt szúrhattatok ki) speciálisan megjelölt Blu-Ray kópiáin lesznek. A demo pálya teljes egésze egy hajóút lesz a játékból, amelyben Joseph Capelli és Dr. Malikov felfedeznek egy elárasztott, Chimera-kkal fertőzött várost. Reméljük, élvezni fogjátok majd ezt a kóstolót az atmoszférából, környezeti előadásból és izgalmas akciókból, amiket látni fogtok a Resistance 3 végleges verziójában szeptember 6-án."
Íme a Resistance 3 box art, és némi infó hozzá! - 5. kép

5 hozzászólás

Vendég

14 éve, 19 napja

már csak a sarló kalapács hiányzik rólaröhögő smiley

válasz erre

marco

14 éve, 20 napja

Nekem sem tetszik túlzottan, de tény hogy hatásvadász.mosolygó smiley

válasz erre

Cpt_Nihil

14 éve, 20 napja

Szerintem pofás. Tökéletesen illusztrálja azt, amit kell neki.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 20 napja

ronda de rohadtul hatásos

válasz erre

Vendég

14 éve, 20 napja

Nem valami szép boxart!meglepett smiley

válasz erre
Resistance 3
2.689 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaiPet profilja