Íme a Call of Duty: Advanced Warfare többjátékos frakciói

2014. június 23.
2.6501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mint ismert, a Sledgehammer Games csapata a háttérben már javában teszteli a Call of Duty: Advanced Warfare többjátékos módját, amiről Michael Condrey, avagy a stúdió társalapítója nemrégiben egy bizonyítékkal is szolgált.

Emberünk ugyanis saját Twitter-oldalára feltöltött egy képet, amellyel mindössze be szerette volna bizonyítani, hogy a hírek igazak, de sokkal több információt szivárogtatott ki ezzel, mint gondolta.

A meccs végi összesített pontokat prezentáló képről ugyanis kiderül például, hogy a többjátékos módban az Atlas és a Sentinel frakciók küzdenek majd megy egymással, akik közül az Atlas csapatáról hallottunk már eddig, de a Sentinelekről még semmiféle információ sem szivárgott ki a múltban.

További érdekesség, hogy a kép alapján a meccs a capture the flag játékmód szabályai szerint történt, vagyis nagy valószínűséggel a Call of Duty: Advanced Warfare keretein belül biztosan visszatér ez a lehetőség.

Íme a Call of Duty: Advanced Warfare többjátékos frakciói - 2. kép

Call of Duty: Advanced Warfare többjátékos módját, amiről Michael Condrey, avagy a stúdió társalapítója nemrégiben egy bizonyítékkal is szolgált.'>
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 8 hónapja és 3 napja

Nekem ez a hír semmit nem mond, tök kínai minden, ami cod nyelvnyújtó smiley

válasz erre

kpal

10 éve, 8 hónapja és 3 napja

Finom lesz kacsintó smiley menő smiley

válasz erre
Call of Duty: Advanced Warfare
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja