Íme a Borderlands: The Handsome Collection első értékelései (gameplay)

2015. március 25.
1.9441
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Noha nívósabb magazinok egyelőre még nem tesztelték, az első pontszámok alapján azonban mégis ígéretesnek tűnik a Borderlands: The Handsome Collection, ami HD feldolgozásként tartalmilag túl sok újdonsággal nem kecsegtet a játékosok számára.

A Gearbox azonban még így is elronthatta volna a végeredményt egy kis figyelmetlenséggel vagy nemtörődömséggel, azonban az alábbi értékelések alapján erre nem került sor, a Borderlands: The Handsome Collection ugyanis jól sikerült, és kiválóan elhozta a Borderlands 2, valamint a Borderlands: The Pre-Sequel élményét PS4-re és Xbox One-ra is.

Mindezt megszépült grafikával, illetve a két alkotáshoz eddig megjelent tonnányi DLC csomag társaságában, amivel a szavatosságot rögtön duplájára tudják növelni a rajongók - az abszolút újdonságnak számító négy játékos osztott képernyős kooperatív módról nem is beszélve. Beszéljenek azonban egy kicsit a pontszámok is, valamint egy kis gameplay:

Attack of the Fanboy - 4.5/5
PlayStation Lifestyle - 9
GamesRadar - 4/5
Vandal Online [Spanish] - 8.2
Examiner - 5/5

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

xpforever

9 éve, 9 hónapja és 15 napja

Szépen néz ki. Bár amikor játszottam a Borderlands 2-vel, nem igazán volt türelmem végighallgatni Claptrap pampogását röhögő smiley

válasz erre

totyak

9 éve, 9 hónapja és 15 napja

Nem keresgetem, hogy az alap kiadások hány pontot kaptak, de azért összehasonlítanám a kettőt. Néha vicces, mikor egy újrakiadás több pontot kap, mint az alap, pedig ugye játékélményben nem nyújt többet, grafikailag meg nem csoda, hogy feljebb tudnak húzni egy pár éves játékot.

válasz erre

supermanvsbatman

9 éve, 9 hónapja és 15 napja

ezt is meg fogom szeretni imádom mosolygó smiley

válasz erre
Borderlands: The Pre-Sequel
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja