Íme a Batman: Arkham Knight Season Pass pontos tartalma - Batgirl a fedélzeten!

2015. május 04.
2.3791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Rocksteady már a múlt héten megerősítette, hogy igencsak borsos áron, avagy 40 dollárért cserébe érkezik majd egy Season Pass a Batman: Arkham Knighthoz, amelynek keretein belül számtalan DLC csomaghoz juthatunk hozzá a Denevérember legújabb kalandjához.

Ma azonban végre az is kiderült, hogy egészen pontosan milyen extrák járnak majd a Season Pass keretein belül a rajongóknak. Felkészültetek? Akkor mondjuk is:

Batgirl: A Matter of Family - Egy teljesen különálló kiegészítő, ami a sztori előzményeit meséli el, egy teljesen új helyszínen, Batgirl karakterével a középpontban.

The Season of Infamy - Batman felett vehetjük át az irányítást néhány új sztori-misszió keretein belül, legendás szuperbűnözők ellen.

Gotham City Stories - Batman legfőbb szövetségeseinek bőrébe bújhatunk majd bele, és megismerhetjük a történetet az ő szemszögükből, az ő irányításukkal - a fősztori előtt és után játszódó kalandokban.

Legendary Batmobiles with Themed Tracks - A Batman-sorozat 75 éves történelmének összes ikonikus Batmobile-ját kipróbálhatjuk majd ezzel a kiegészítővel, méghozzá tematikus pályákkal a középpontban.

Crimefighter Challenge Maps - Új challenge pályákkal bővíti az alapokat.

Character Skins - Új skinekkel egészíthetjük ki Batmant, Robint, Nightwinget és Catwomant.

Íme a Batman: Arkham Knight Season Pass pontos tartalma - Batgirl a fedélzeten! - 2. kép

Batman: Arkham Knighthoz, amelynek keretein belül számtalan DLC csomaghoz juthatunk hozzá a Denevérember legújabb kalandjához.'>
3 hozzászólás

GOD

9 éve, 8 hónapja és 25 napja

Hát nem túl gusztusos tálalás, enném már csak az gusztustalanabb, ahogy Betmenke odarepül LIU KANG-be álló helyzetből a tőle 50 méterre lévő ellenfélhez hogy a COMBO meg ne szakadjon.. LOL
Gyermeteg könnyűsége és technikai kivitelezése, mellett van benne egy felnőtteknek szóló story! (amit biztos hogy nem 16 éveseknek való)
Döntsük már el Roksztedike kinek gyártjátok játékot, mert ebből a felnőtteknek is csináljuk és gyerekeknek is megoldásból mindig egy ilyen vegyes moslékot születik... Egy ***** jó dark komoly játék lehetne, ha nem lenne tele gyermeteg cenzúrákkal, bugyuta játékmechanikával.. hogy a 16 os karika rákerülhessen....
Sajnálom, hogy a lóvé a legfontosabb számotokra! d:/

válasz erre

totyak

9 éve, 8 hónapja és 25 napja

Tartalmas a csomag, nem vitás, csak nem 40 dollárnyira. Aki hajlandó és képes várni, az 1 év múlva kompletten megkap mindent teszem azt 10 ezerért. Persze tudom én, hogy várni nehéz.

válasz erre

PaulMarloW

9 éve, 8 hónapja és 25 napja

Ígéretesnek hangzik,csak az a baj ezekkel is,hogy simán benne lehettek volna már kezdésnél a játékban.

válasz erre
Batman: Arkham Knight
3.293 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja