Íme az első hivatalos Call of Duty: Infinite Warfare képek és részletek

2016. május 02.
3.6171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Várható volt, hogy a hivatalos bejelentés előtt kiszivárog majd néhány részlet a Call of Duty: Infinite Warfare-ról, de azt azért nem hittük volna, hogy a trailer mellett kvázi minden részletet is megtudhatunk majd idő előtt a sorozat legújabb tagjáról.
 

Márpedig így történt, ezáltal kiderült, hogy míg bizonyos tekintetben a játék jelentős mértékben épít a nagy elődökre, addig más téren totális elrugaszkodást figyelhetünk majd meg vele kapcsolatban - például a tematika kapcsán. Lássuk az első hivatalos konkrétumokat!

Íme az első hivatalos Call of Duty: Infinite Warfare képek és részletek - 2. kép

A Call of Duty: Infinite Warfare legnagyobb újdonsága az lesz, hogy a játékban a fejlesztők kilőnek minket az űrbe, aminek az alapja az, hogy az emberiség a népesség növekedése miatt a világűrben, más bolygókon próbál meg terjeszkedni, új nyersanyagokat kíván felkutatni a fenntartható fejlődés reményében.

Íme az első hivatalos Call of Duty: Infinite Warfare képek és részletek - 3. kép

Főhősünk egy Reyes kapitány nevű Tier One Special Operations pilóta lesz, aki a koalíciós erők parancsnokaként száll szembe a rettegett SDF (Settlement Defense Front) ellen, akik egy a United Nations Space Alliance-ből kivált, a The Verge magazin forrásai szerint fasiszta beállítottsággal rendelkező alakulat, tehát vélhetően minden tagja olasz felmenőkkel rendelkezik - bár ezt csak mi mondjuk a fasisztoid megjelölés miatt.

Íme az első hivatalos Call of Duty: Infinite Warfare képek és részletek - 4. kép

Ez a rendkívül erőszakos és kegyetlen csoportosulás azzal a céllal jött létre, hogy vérrel és erővel a hatalom és a pénz érdekében elfoglalják a Naprendszer összes bolygóját, amit Reyes kapitány oldalán természetesen nem hagyhatunk majd annyiban. Nem is fogjuk, és a cél érdekében felfedezhetünk idegen bolygókat, harcolhatunk hagyományos, gyalogos egységként, de természetesen űrhajónk fülkéjében ülve vad űrharcoknak is részeseivé válunk.

Íme az első hivatalos Call of Duty: Infinite Warfare képek és részletek - 5. kép

Ez utóbbi a Call of Duty: Infinity Warfare másik nagy újdonsága lesz, ami mellett egy űrhajó - a Retribution - szolgáltatja majd a főhadiszállásunkat is, ahonnan küldetéseket indíthatunk, fejlődhetünk és így tovább.

Íme az első hivatalos Call of Duty: Infinite Warfare képek és részletek - 6. kép

Természetesen csak úgy, mint korábban a vaskos kampány mellett többjátékos élmények is várnak ránk az új COD-ban! A hagyományos kompetitív ütközetek mellett kooperatív lehetőségeink is lesznek, méghozzá zombik ellen - űrzombik, hell yeah -, akik mellett azért néhány ígéretet is kaptunk.

Íme az első hivatalos Call of Duty: Infinite Warfare képek és részletek - 7. kép

Az Infinity Ward így gyors töltési időket, pergősebb ütközeteket, rengeteg új mozgásformát és korábban még soha nem tapasztalt élményeket ígér. Mindezt november 4-én PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, a korábban már kifejtett változatokban és extrákkal.

Íme az első hivatalos Call of Duty: Infinite Warfare képek és részletek - 8. kép


Íme az első hivatalos Call of Duty: Infinite Warfare képek és részletek - 9. kép

5 hozzászólás

Ravor

5 éve, 11 hónapja és 8 napja

Engem trailer alapján nem fogott meg

válasz erre

kulacs

5 éve, 11 hónapja és 15 napja

Nekem tetszik, hogy végre nem amerika vs terrorista/orosz/hottentotta hanem bolygók közötti konfliktus van középpontban. Kicsit olyan (de csak kicsit) mint a Killzone alap sztorija. Szerintem erre benevezek. Első codom lesz

válasz erre

Tommy

5 éve, 11 hónapja és 15 napja

Valami új motor van alatta hogy ilyen szép?

válasz erre

Mordorer

5 éve, 11 hónapja és 15 napja

Szerintem ez egyelőre nagyon szép lett. A történet ****, sajnos, de soha nem volt erőssége a CoDoknak.

válasz erre

totyak

5 éve, 11 hónapja és 15 napja

Jesszus, mennyire sablonos, vacak történet. Űrzombik, komolyan? Nehéz elengedni a zombi témát, én megértem, de az űrben nem lett volna kézenfekvőbb az űrlények elleni küzdelem?

válasz erre
Call of Duty: Infinite Warfare
14.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt