Íme a Resident Evil 2 remake karaktereinek modelljei

2018. július 09.
10.4191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A bejelentésül szolgáló Resident Evil 2 Remake előzetest követően sokan megjegyezték, hogy Leon és Claira arca markánsan különbözik az eddig megszokottaktól, és mint kiderült, ezek a hangok nem tévedtek.

A Capcom úgy döntött a januárban érkező játék kapcsán, hogy karaktereihez valódi emberek fizimiskáját digitalizálták, és erre építették fel a már ismert karaktereket. Ezenfelül most már azt is tudjuk, hogy kik is a valódi arcok a szereplők mögött.

Eduard Badaluta divat modell kapta Leon karakterét, a szemkápráztató Jordan McEwen pompázik Claire szerepében, az előzetesben feltűnt rendőr, Marvin Branagh alapját pedig egy zenei producer, Patrick Levar szolgáltatta. Badaluta és McEwen Instagram profiljukon leplezték le magukat, bár utóbbi azóta törölte a posztot.

Íme a Resident Evil 2 remake karaktereinek modelljei - 2. kép


Íme a Resident Evil 2 remake karaktereinek modelljei - 3. kép


Íme a Resident Evil 2 remake karaktereinek modelljei - 4. kép

Resident Evil 2 Remake előzetest követően sokan megjegyezték, hogy Leon és Claira arca markánsan különbözik az eddig megszokottaktól, és mint kiderült, ezek a hangok nem tévedtek.'>
2 hozzászólás

Ronalddo

6 éve, 3 hónapja és 10 napja

A csaj egész jül néz ki, de az első nyáléas ficsúr rohadtul irritáló.

válasz erre

totyak

6 éve, 3 hónapja és 11 napja

Szerintem a két felső nem igazán hasonlít, az én szemem legalábbis nem látja a hasonlóságot. Az afroamerikai figura viszont tényleg hasonlít.

válasz erre
Resident Evil 2 Remake
15.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaXTomiX0029 profiljamarco profilja