Íme a matektanár, aki a Half-Life: Alyxen belül tart órát

2020. március 25.
22.8071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Több mint egy évtizedet vártunk egy új Half-Life-ra, végre megérkezik a Half-Life: Alyx képében, rajongók milliói sírják tele a párnájukat örömükben - erre jön egy matektanár, aki úgy dönt, hogy a játékon belül tart órát.

Charles Coomber fogta magát, és a játékon belül található deszkák és filctollak segítségével nekiállt összeállítani a tananyagot, amit aztán egy YouTube videó formájában fel is rakott az internetre. Itt muszáj kiemelni a játék érdemeit is, lévén már az is szimplán frenetikus, hogy egy VR-játék ilyen szintű érzékelést biztosít, hogy precíz formákat firkanthatunk a játékon belül.

A poén az egészben, hogy miközben a kérdéses, San Diego-i tanár átadja tudását az emberiségnek, a háttérben strázsálnak City 17 őrei, csak hogy legyen egy kis pikáns kontextusa is az egész "tanórának". A Half-Life 3-ban már testnevelés órát is szeretnénk, köszönjük!

Nézd nagyban ezt a videót!



Half-Life: Alyx képében, rajongók milliói sírják tele a párnájukat örömükben - erre jön egy matektanár, aki úgy dönt, hogy a játékon belül tart órát.'>
3 hozzászólás

Gólem

4 éve, 5 hónapja és 8 napja

Az nagyon kemény! röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

4 éve, 5 hónapja és 8 napja

ZSENI!!!!! mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

4 éve, 5 hónapja és 8 napja

De nagy bakker!!!! röhögő smiley

válasz erre
Half-Life: Alyx
18.099 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja