Íme a Death Stranding gyűjtői kiadása

2019. május 30.
5.7741
Maniac profilja, adatai
Maniac
Tegnap végre kiderült, hogy már nem kell sokáig várni a Death Stranding megjelenésére, lévén Hideo Kojima új mesterműve novemberben a boltokba kerül, és mint az éjszakai órákban megtudtuk: a standard kiadások mellett a speciális változatokból sem lesz hiány.

Ennek megfelelően 70 dollár ellenében begyűjthetünk majd egy Special Edition-t, mely a Gold "Luden Mask" napszemüveg speciális változatát tartalmazza extraként a digitális zenei album, valamint egy a színfalak mögé betekintést engedő filmecske társaságában.

Íme a Death Stranding gyűjtői kiadása - 2. kép

Ha több digitális extrára vágynánk, akkor érdemes lehet a Digital Deluxe Edition mellett döntenünk, mely 80 dollár lesz, a fentieken felül pedig tartalmaz néhány extra felszerelést, így egy Gold Power Skeletont, egy Gold All-Terrain Skeletont és egy második szintű Gold Armor Plate-et.

Íme a Death Stranding gyűjtői kiadása - 3. kép

Az igazi nagy durranás azért természetesen a 200 dolláros Death Stranding Collector's Edition, azaz a gyűjtői kiadás lesz a rajongók számára. Ebben az elhangzott digitális bónuszokon felül találunk majd egy fémdobozt, egy Ludens kulcstartót, egy BB Pod szobrocskát, miközben az egészet egy BRIDGES ládikában helyezték el.

Íme a Death Stranding gyűjtői kiadása - 4. kép

3 hozzászólás

WarriorAutobot

9 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nem spóroltak semmin!

válasz erre

zender

9 hónapja, 1 hete és 6 napja

Jó drága lesz!

válasz erre

Tommy

9 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ha lesz itthon gyűjtői, ebből biztos felmarok egyet!

válasz erre
Death Stranding
18.888 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaSándorkolbász profiljamarco profiljaMarduk profiljarDAVE profilja