Íma az MSI legújabb All in One gamer gépe

2014. május 16.
1.7981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az All in One gépek egyre nagyobb teret szeretnének megkaparintani a számítógépek piacán, ennek egyik feltétele pedig a sikeres szegmentáció, hiszen az eltérő igényeket eltérő összeállításoknak kell kiszolgálniuk.

Az MSI kínálatát megnézve jól látszik ez a szegmentáció, hiszen az általános felhasználásra szánt gépek mellett kaphatunk játékosoknak és munkahelyeknek készített megoldásokat is. A gyártó legutóbbi bejelentése a híres MSI Gaming család bővülését taglalta, méghozzá az All in One gépek szegmensében.

Érkezik ugyanis az MSI AG270 2PE és MSI AG270 2PC páros, melyek a nálunk is vendégeskedő MSI AG2712A utódjai lesznek. Ebből adódóan olyan 27 hüvelykes Full HD kijelzővel érkeznek az újdonságok is, mely multi touch támogatással bír. A processzorok terén az Intel Core i7-4860HQ és 4700HQ páros áll rendelkezésünkre, a grafikus kártyák pedig a két modell közti különbséget teszik ki, hiszen az AG270 2PC-ben 3GB-os GTX 870M, míg az AG270 2PE-ben 8GB-os GTX 880M teljesít majd szolgálatot.

Íma az MSI legújabb All in One gamer gépe - 2. kép

A memória terén maximum 16GB kerülhet a gépekbe, a háttértár szerepét pedig a 2TB-os merevlemez mellett több SSD is betöltheti. Meg kell még említeni a Yamaha hangszórókat, az opcionális Tv-tunert és a beépített webkamerát is. Az operációs rendszer szerepét természetesen a Windows 8.1 tölti be, az extrák között pedig Blu-ray meghajtót is találunk.
3 hozzászólás

totyak

6 éve, 6 hónapja és 25 napja

Soha nem vennék ilyet, hiába erős, meg helytakarékos. Inkább csinálok helyet egy normális gépnek, nekem az a megszokott.

válasz erre

kpal

6 éve, 6 hónapja és 26 napja

Van benne erő . kicsit olxan mint egy hatalmas Tablet.

válasz erre

Vendég

6 éve, 6 hónapja és 26 napja

Elég hamar beújítottak!

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sándorkolbász profiljagery1113 profiljaManiac profiljarDAVE profilja