Ilyet sem láttunk még: a pozitív kritikákról szól a legújabb Call of Cthulhu előzetes

2018. november 09.
4.7841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Pár napja már köztünk van a Call of Cthulhu, a horrorjátékok rajongói pedig egészen biztosan már kőkeményen nyúzzák a játékot, azonban a Focus Home Interactive a pozitív kritikák láttán egy kicsit beindította a marketinghadjáratot.
Advertisement

Persze láttunk már olyat, hogy egy-egy trailerben feltűnnek a kritikusok idézhető mondatai, azonban a legfrissebb előzetes konkrétan a szoftver pozitív kritikáiról szól, miközben a háttérben csurran-cseppen némi gameplay anyag is a Call of Cthulhuból.

Az biztos, hogy nem aprózzák el, mindent bevetnek, hogy a lehető legtöbb emberhez eljusson a játék, ami egyébként az összesített pontszámokat nézve nem muzsikál túl jól, Metascore-on például 63-on áll, de a kiadó sikeresen kimazsolázta a pozitív véleményeket, majd belepasszírozták azokat ebbe az előzetesbe:

Nézd nagyban ezt a videót!



Call of Cthulhu, a horrorjátékok rajongói pedig egészen biztosan már kőkeményen nyúzzák a játékot, azonban a Focus Home Interactive a pozitív kritikák láttán egy kicsit beindította a marketinghadjáratot.'>
3 hozzászólás

zender

5 éve, 9 hónapja és 24 napja

Aha.... Majd meglátjuk a magyar kritikákat inkább...

válasz erre

Gólem

5 éve, 9 hónapja és 24 napja

Gamespew, Jumpdashroll, Express röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley óriási nevek a szakmában. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

5 éve, 9 hónapja és 24 napja

Hát én ezt azért fenntartásokkal kezelem. Ilyen nevenincs oldalak (kivéve Kotaku) szavára soha nem adnék.

válasz erre
Call of Cthulhu
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja