Ilyenek lesznek a Tales of Xillia 2 európai különleges kiadásai

2014. április 23.
2.4171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Namco Bandai az európai PlayStation Blogon megerősítette, hogy milyen különleges kiadásokban is érkezik Európába a Tales of Xillia 2, így megtudtuk, hogy a Day 1 Edition mellett egy Ludger Kresnik Collector's Edition is vár majd ránk.

A Day 1 Edition Európában csak néhány kiválasztott kereskedőnél lesz kapható, és a fémdobozos kivitel mellett egy extra korongot tartalmaz majd, amelyen a játék zenéiből hallhatunk egy válogatást, amit a fejlesztők állítottak össze.

A Tales of Xillia 2: Ludger Kresnik Collector's Edition ennél egy kicsivel komolyabb tartalommal kecsegtet, így a zenei CD és a fémdoboz mellett egy Lidger Kresnik figurát, valamint a játékban központi szerepet játszó zsebóra replikáját tartalmazza majd, ami zsebtükörként funkcionál. A Tales of Xillia 2 megjelenésére augusztus 22-én kerül sor, kizárólag PlayStation 3-ra.

Ilyenek lesznek a Tales of Xillia 2 európai különleges kiadásai - 2. kép


Ilyenek lesznek a Tales of Xillia 2 európai különleges kiadásai - 3. kép

Tales of Xillia 2, így megtudtuk, hogy a Day 1 Edition mellett egy Ludger Kresnik Collector's Edition is vár majd ránk.'>
3 hozzászólás

I3enG

10 éve, 9 hónapja és 15 napja

Nem is tudtam hogy teljesen más karakterek lesznek a folytatásban. az óra meg tényleg jobb lenne ha működne, de végülis egész tűrhető csomag.

rDAVE, én megvettem és nem bántam meg, annyiért meg pláne röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

10 éve, 9 hónapja és 15 napja

Art book és a fémdoboz jó (bár utóbbi nem szép, csak hát fémdoboz röhögő smiley), de a többi nekem se tetszik. Nekem egy alap pakk is jó lenne. mosolygó smiley Az első rész épp akciós PSN-en, erősen gondolkozom rajta.

válasz erre

totyak

10 éve, 9 hónapja és 15 napja

Ha a zsebóra tényleg óra lenne, akkor az még jó is lenne a pakkban. Amúgy szerintem gagyi.

válasz erre
Tales of Xillia 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja