Ilyen lett volna a törölt Final Fantasy XII spin-off

2013. augusztus 12.
1.9701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
Final Fantsay rajongók között talán van még olyan, aki emlékszik a 2009-ben törölt Final Fantasy XII spin-off-ra, a Fortress-ra, melyet a svéd, immáron bezárt Grin fejlesztőcsapat készített volna nekünk.

Aki nem ismerné a történetet annak egy kis felhomályosítás:

A Grin csapata fejlesztette anno a Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter-t illetve folytatását vagy vehetjük a Bionic Commando-t is, hátha az többeknek ismerős.
A csapat 2008 második felében elkezdett dolgozni a Square Enix-nek a Final Fintasy XII egy új spin-off részén mely a Fortress nevet kapta.
2009-ben a Square Enix gondolt egyet és nem támogatta tovább pénzzel a fejlesztőcsapatot így ők augusztusra csődbe mentek.

A játék sohasem készült el, ám többször is szivárgott ki kép illetve videó.

Egy NeoGAF fórumozó, egy bizonyos DiipuSurotu-nak sikerült újabb concept art-okat szereznie a játékról, melyeket megosztott a fórumon és, hogy ne csak ennyit kapjunk így össze is gyűjtötte az összes fellelhető anyagot a játékkal kapcsolatosan, mint a fejlesztők oldalain található képek, szövegek.

A gyűjtemény mérete miatt ide nem férne ki, így ITT lehet elérni azt.
5 hozzászólás

juhaszandor

7 éve, 10 hónapja és 16 napja

simán kiadhatták volna. Volt egy gba spin-off. tactics advance vagy mi, az is jó volt, pedig nem volt annyira szuper, mint a többi ff.

válasz erre

Tibee984

7 éve, 11 hónapja és 6 napja

Pedig egész jónak tűnik

válasz erre

rDAVE

7 éve, 11 hónapja és 6 napja

Fájó szívvel nézem, iszonyatosan jó képek. Igaz rossz volt azzal a tudattal nézni, hogy játszani nem fogok vele, de azért tetszett a látvány, megérte megnézni!

válasz erre

totyak

7 éve, 11 hónapja és 6 napja

Mi érelme visszamenőleg olyan képeket nézegetni meg gyűjteni egy játékból, amivel soha nem fogunk játszani? Igazából nekem nem hiányzik a FF, csak nem értem, hogy minek vágyakozni utána.

válasz erre

WillThaWheel

7 éve, 11 hónapja és 6 napja

Na miért törölték? Biztos jó lett volna, ez is...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt