Ilyen lett volna a Mercenaries 3

2010. november 16.
2.4811
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Pandemic stúdiójának bezárásával nem csak egy kiváló, bár a hattyúdal végére már kissé megkopott dicsfényű fejlesztőcsapatot vesztett el a játékvilág, hanem néhány olyan sorozatot is, amelyekben lett volna még elegendő potenciál.

Ilyen volt például a Mercenaries-széria, aminek második része nem aratott osztatlan sikert, de nem is volt olyan rossz, hogy a srácok ne álltak volna neki a harmadik epizód fejlesztésének. Ám a munkálatok kellős közepén utolérte őket a végzet, így az előrehaladott állapotban lévő program teljes egészében a kukában landolt.

Hogy mégis milyen lett volna a - végleges címén - Mercenaries 3: No Limits, ha egyszer elkészül? Az teljes egészében valószínűleg már soha nem derül ki, de néhány volt Pandemic munkatárs talált merevlemezének legmélyebb szektoraiban néhány bemutatásra érdemes felvételt, amelyeket összeollóztak és egy "ilyen lett volna" trailer keretein belül, néhány pre-alfa gameplay jelenettel megspékelve napvilágra hozták, hogy a fanatikusok lássák, mit is veszítettek azzal, hogy a Pandemic lehúzta a rolót. Ne is húzzuk tovább a szót, az eseten nincs mit szépíteni, íme a videó:

#tv#

3 hozzászólás

Braddock

13 éve, 8 hónapja és 5 napja

Ezt látván nem is baj hogy csak LETT VOLNA!!!!!

válasz erre

totyak

14 éve, 6 hónapja és 8 napja

Még akár jó is lehetett volna. Szerencsére engem sem érint a hír, csak futólag vetettem egy-két pillantást a korábbi epizódokra is.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 6 hónapja és 9 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profiljaXTomiX0029 profiljaKisember001 profiljaBotyi profilja