Ilyen szépek lesznek az új Xbox Avatárok

2017. június 19.
2.9711
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft még az E3-on bejelentette, hogy hamarosan új Xbox Avatárok lepik el az Xbox One és a Windows 10 játékosok platformjait, aminek köszönhetően minden eddiginél alaposabban testre szabhatjuk majd virtuális alteregónkat.
 

Mint az alábbi trailerből kiderül, az új lehetőségek tárháza kis túlzással valóban végtelennek tekinthető, ezáltal tonnányi új ruha, testtípus, bőrtónus, emóció, valamint olyan kiegészítők is érkeznek, mint a kerekesszék, illetve a különféle járművek.

A videón látható újdonságok egyébiránt várhatóan még idén ősszel válnak elérhetővé a rajongók számára, noha a Microsoft addig még bizonyára sok ezerszer jelentkezni fog a téma kapcsán. Remélhetőleg hasonlóan látványos előzetesekkel:

Nézd nagyban ezt a videót!6 hozzászólás

Patrik94

3 hónapja, 2 hete

Nintendora férne már rá egy ilyen felújítás. Ott szörnyűek az avatarok!

válasz erre

kylx

3 hónapja, 2 hete

Beletehetnének valami olyasmit, hogy az ember lefotózza magát, és kb. egy hasonló avatárt létrehoz, amit tovább alagíthatnánk.

válasz erre

rDAVE

3 hónapja, 2 hete

És youtubeon a top komment:
Express your imagination
Makes a hooker

válasz erre

totyak

3 hónapja, 2 hete

Szärni bele, hogy a One X olyan drága lesz, hogy a kutya nem fogja megvenni, meg még azon sem mennek 60fps-t a játékok, de legalább az avatarunk jól nézhet ki. Innováció, 'baszki'.

válasz erre

WarriorAutobot

3 hónapja, 2 hete

Klasszak lesznek

válasz erre

muki

3 hónapja, 2 hete

Mondjuk a mostaniaknál sokkal jobbak.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

adriano profiljaWarriorAutobot profiljaStewenwolf profiljagery1113 profiljaManiac profiljagokuvsvegita profiljamurzil profiljamarco profilja