Ilyen szépek lesznek az új Xbox Avatárok

2017. június 19.
9331
 
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft még az E3-on bejelentette, hogy hamarosan új Xbox Avatárok lepik el az Xbox One és a Windows 10 játékosok platformjait, aminek köszönhetően minden eddiginél alaposabban testre szabhatjuk majd virtuális alteregónkat.
 

Mint az alábbi trailerből kiderül, az új lehetőségek tárháza kis túlzással valóban végtelennek tekinthető, ezáltal tonnányi új ruha, testtípus, bőrtónus, emóció, valamint olyan kiegészítők is érkeznek, mint a kerekesszék, illetve a különféle járművek.

A videón látható újdonságok egyébiránt várhatóan még idén ősszel válnak elérhetővé a rajongók számára, noha a Microsoft addig még bizonyára sok ezerszer jelentkezni fog a téma kapcsán. Remélhetőleg hasonlóan látványos előzetesekkel:

Nézd nagyban ezt a videót!6 hozzászólás

Patrik94

3 napja és 1 órája

Nintendora férne már rá egy ilyen felújítás. Ott szörnyűek az avatarok!

válasz erre

kylx

3 napja és 3 órája

Beletehetnének valami olyasmit, hogy az ember lefotózza magát, és kb. egy hasonló avatárt létrehoz, amit tovább alagíthatnánk.

válasz erre

rDAVE

3 napja és 6 órája

És youtubeon a top komment:
Express your imagination
Makes a hooker

válasz erre

totyak

3 napja és 7 órája

Szärni bele, hogy a One X olyan drága lesz, hogy a kutya nem fogja megvenni, meg még azon sem mennek 60fps-t a játékok, de legalább az avatarunk jól nézhet ki. Innováció, 'baszki'.

válasz erre

WarriorAutobot

3 napja és 7 órája

Klasszak lesznek

válasz erre

muki

3 napja és 8 órája

Mondjuk a mostaniaknál sokkal jobbak.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

 
Bvektor profiljaImperator profiljaszd22 profiljagery1113 profiljaszattila profiljaGargameth profiljaWillThaWheel profiljaLaci721 profilja