Ilyen sok extra tartalmat kap még az idén a LawBreakers

2017. szeptember 05.
4.7061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár nem aratott osztatlan sikert a LawBreakers megjelenése, Cliff Bleszinski és csapata azonban nem adja fel a harcot, és bejelentették, hogy az idén egy halom extra tartalommal szeretnék bővíteni különleges online FPS-játékukat.

A Twitteren keresztül közölt kép tanúsága szerint így még az utolsó negyedévben - szeptembertől indulva - legalább két új pálya csatlakozik a játékhoz (Namsan és Gateway név alatt), de számíthatunk a későbbiekben egy vadonatúj kasztra, sőt két új játékmód szintén beroboghat, így érkezik a Skirmish lehetőség, valamint a Ranked Mode részeként jönnek a Boss Ligák is.

Ezen túlmenően biztosan kapunk még az idén a LawBreakers-hez Rapid Fire frissítéseket is, szóval a jelek szerint nem fognak unatkozni a rajongók. Most már csak azon kellene dolgozniuk az alkotóknak, hogy miként kerítsenek játékosokat, mert azok bizony nem igen akarnak érkezni a szerverekre...


LawBreakers megjelenése, Cliff Bleszinski és csapata azonban nem adja fel a harcot, és bejelentették, hogy az idén egy halom extra tartalommal szeretnék bővíteni különleges online FPS-játékukat.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 2 hónapja és 9 napja

Fura dolog ez. Nem lett népszerű a játék, de azért támogatják. De mit is tehetnének? Ha rögtön kihátrálnak mögüle, mert kicsi a népszerűsége, akkor a játékosok bedurcáznak. Amúgy viszont hiába gyártják hozzá a kvázi semmilyen extrát nem nyújtó tartalmakat, több játékost már nem fognak bevonzani. 22-es csapdája.

válasz erre

Gólem

7 éve, 2 hónapja és 9 napja

Egyetlen ismerősöm se játszik vele.... szomorú smiley

válasz erre

Direktor

7 éve, 2 hónapja és 9 napja

A +More sokat sejtető, trükkös! röhögő smiley

válasz erre
LawBreakers
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja