Ilyen lett volna a The Last of Us stílusában az A Plague Tale: Innocence

2019. október 25.
9.5431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az A Plague Tale: Innocence az idei év egyik legnagyobb meglepetése volt, a zseniális középkori hatásokat némi fantasztikummal elegyítő lopakodós játék ugyanis stílusával nagyon sokakat levett a lábáról.

Nyilván lehetett volna sokkal jobban és sokkal rosszabbul is tálalni az alkotást, azonban egy USNIM nevű Youtuber most úgy döntött, hogy eljátszadozik a gondolattal, miszerint mi lett volna, ha az A Plague Tale: Innocence mögött a Naughty Dog állna, és a The Last of Us stílusában alkották volna meg az egészet.

Emberünk az alábbi videóval nem találta fel a spanyol viaszt, csak néhány zseniális snittel, vágással és filterrel újragondolta a játék néhány jelenetét, aminek az eredménye egyenesen nagyszerűre sikeredett, de inkább nézd meg magad az alábbiakban.

Nézd nagyban ezt a videót!



A Plague Tale: Innocence az idei év egyik legnagyobb meglepetése volt, a zseniális középkori hatásokat némi fantasztikummal elegyítő lopakodós játék ugyanis stílusával nagyon sokakat levett a lábáról.'>
3 hozzászólás

muki

4 éve, 10 hónapja és 13 napja

Jópofa.

válasz erre

Tommy

4 éve, 10 hónapja és 14 napja

De kriály lett! mosolygó smiley

válasz erre

totyak

4 éve, 10 hónapja és 14 napja

Biztosan bennem van a hiba, de az ilyesmi kreativitást nem értékelem nagyra. Megnéztem, szép volt, de nem látok mögötte hatalmas tartalmat. A játék viszont zseniális.

válasz erre
A Plague Tale: Innocence
14.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja