Ilyen lett volna a The Elder Scrolls IV: Oblivion, ha PS1-re jelenik meg

2021. január 08.
16.5161
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes kis videót dobott össze Anders Lundbjörk, aki a retro játékok megszállottjaként elképzelte, hogy miként festett volna a The Elder Scrolls IV: Oblivion, ha annak idején jóval korábban megjelenik PS1-re is.
Advertisement

Videója pedig kis túlzással felrobbantotta a Twittert, méghozzá nem véletlenül, hiszen valóban a hideg kirázza az embert, ha alaposabban elmerül a felvételben, illetve belegondol abba, hogy annak idején mekkora élményt jelentett volna átélni a Bethesda szerepjátékát a konzolon.

Nyilván mindez csak alternatív történelem és képzelgés, de így is érdemes belemerülni a rövidke videóba, mely nemcsak a megjelenés, hanem a funkciók, a tipikus hibák és korlátok terén egyaránt felidézi azt a korszakot, miközben újra gyereknek érezhetjük magunkat.

Advertisement
3 hozzászólás

totyak

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

A hasonló "mi lett volna ha" videóknak nem látom értelmét. Képzelgés egy nem létező, talán meg sem valósítható dologról. Ha elkészíti ilyen kinézettel PS1-re a játékot és az élvezhetően fut, bírja a hardver, akkor kalapot emelek, de az, hogy csinált egy pixeles videót, nekem nem élmény.

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Ahhh de durva.

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Milyen menő már!

válasz erre
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt