Ilyen lett volna a The Elder Scrolls IV: Oblivion, ha PS1-re jelenik meg

2021. január 08.
17.3631
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes kis videót dobott össze Anders Lundbjörk, aki a retro játékok megszállottjaként elképzelte, hogy miként festett volna a The Elder Scrolls IV: Oblivion, ha annak idején jóval korábban megjelenik PS1-re is.

Videója pedig kis túlzással felrobbantotta a Twittert, méghozzá nem véletlenül, hiszen valóban a hideg kirázza az embert, ha alaposabban elmerül a felvételben, illetve belegondol abba, hogy annak idején mekkora élményt jelentett volna átélni a Bethesda szerepjátékát a konzolon.

Nyilván mindez csak alternatív történelem és képzelgés, de így is érdemes belemerülni a rövidke videóba, mely nemcsak a megjelenés, hanem a funkciók, a tipikus hibák és korlátok terén egyaránt felidézi azt a korszakot, miközben újra gyereknek érezhetjük magunkat.

3 hozzászólás

totyak

3 éve, 5 hónapja és 26 napja

A hasonló "mi lett volna ha" videóknak nem látom értelmét. Képzelgés egy nem létező, talán meg sem valósítható dologról. Ha elkészíti ilyen kinézettel PS1-re a játékot és az élvezhetően fut, bírja a hardver, akkor kalapot emelek, de az, hogy csinált egy pixeles videót, nekem nem élmény.

válasz erre

Patrik94

3 éve, 5 hónapja és 27 napja

Ahhh de durva. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

3 éve, 5 hónapja és 27 napja

Milyen menő már! röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja