Ilyen lesz PlayStation VR-ral a Tekken 7

2017. május 01.
4.2881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Többen is úgy vélik, hogy egy oldalnézetes verekedős játékba annyi értelme van VR-támogatást építeni, mint porcukrot tenni a szalonnás tojásra, de a Bandai Namco ennek ellenére is meglépi ezt a Tekken 7 keretein belül.

Sőt mi több, egy Shirrako nevű Youtube-felhasználónak köszönhetően nemrégiben mozgás közben is megtekinthettük már a játékot ebben a formájában, így kijelenthető, hogy nemcsak csúf lesz így a Tekken 7, hanem mindemellett hányingert is kelt az imbolygó kamera, sőt mi több, az egész játékmenet elveszti intenzitását, követhetetlenné, nehézkessé válik tőle az egész.

A felvételen egyébiránt Akuma és Jin Kazama egy bunyóját nézhetjük meg - már amennyit látunk belőle -, de vethetünk egy pillantást Nina Williams kosztümizációs lehetőségeire is.

Nézd nagyban ezt a videót!



Tekken 7 keretein belül.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja és 3 napja

Ugyanúgy kívülről látjuk a karaktert, szinte oldalnézetből, illetve hátulról, csak elvették a hátteret és lötyög a kamera jobbra-balra, ez ám a VR teljesítmény. Kevesebb élményt ad, mint a normál játék.

válasz erre

Tommy

7 éve, 7 hónapja és 4 napja

Ez durva élmény lesz, végülis igaziból kell majd bunyózni! röhögő smiley Állat.

válasz erre

Kekmedve

7 éve, 7 hónapja és 4 napja

Ez az igazi VR játék végre, ehhez a játékhoz olyan sokat ad, hogy meg sem tudom számolni két kezemen és két lábamon. Elő sem veszem a porból a többi tekkent, ha ez ilyen csodálatos lesz VR-el. röhögő smiley

válasz erre
Tekken 7
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások