Ilyen lesz egy atomrobbanás a Fallout 76-ban

2018. október 12.
2.8961
Maniac profilja, adatai
Maniac
A napokban néhány szerencsés kiválasztott számára a Bethesda idő előtt elindította a Fallout 76 szervereit, ezáltal egy sor információ és gameplay felvétel látott napvilágot a poszt-apokaliptikus szerepjáték online mellékszáláról.

A nagy esemény azonban a minap véget ért, méghozzá egyáltalán nem hétköznapi módon, a Bethesda ugyanis hatásosan egy óriási atomrobbanással zárta le a teszteket, amit a GameRevolution munkatársai pont élesben, videókészítés közben kaptak el, így meg tudták örökíteni ezt a nem mindennapi eseményt.

Az atomrobbanást egy rakéta hozza el a játék világába, és nemcsak a tájat rombolja szét, hanem az egész programot csúnyán megakasztja, hiszen úgy leveri az fps-számot, mint minket az őszi influenza, ellenben a jelenség így is egészen látványosra sikerült.

Hogy a Fallout 76 végleges változatában is lehetőségünk nyílik-e majd élesben átélni egy ilyen robbanást, az nem derült ki, de november 14-én kiderül, akkor jön ugyanis a játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Xelosz

7 hónapja, 3 hete és 1 napja

elég darabosan zuhan az az atom töltet
maga a robbanás szép. de a graftól azért én se ájultam el

válasz erre

Reichert Viktor

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Mi ez a foss?

válasz erre

Direktor

7 hónapja, 3 hete és 4 napja

Hú ez a játék ritka ronda lesz.

válasz erre

VaPe

7 hónapja, 3 hete és 4 napja

Hát ez atom!

válasz erre

Mordorer

7 hónapja, 3 hete és 4 napja

Wow! Komoly, nagyon látványos!

válasz erre
Fallout 76
15.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaMarduk profiljaHellblade profiljagery1113 profiljaNeurotic profilja1000feri profiljahavrillal profiljaiPet profilja5t3v3nk3 profilja