Ilyen lesz a Sonic Mania többjátékos módja

2017. augusztus 09.
4.3471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sega bemutatta, hogy a Sonic Mania az egyjátékos élmények mellett kompetitív többjátékos lehetőségekkel is kecsegtet majd, aminek jóvoltából egy kihívónkkal párhuzamosan is lehetőségünk nyílik teljesíteni a pályákat.

Mindez pedig a gyakorlatban sokkal nagyobb élménynek ígérkezik, mint leírva, és erről a hír végére beszúrt gameplay felvétel alapján magad is meggyőződhetsz, hiszen egészen kellemesnek tűnik a más játékosok elleni küzdelem, amelyek során nemcsak a gyűrűk száma, hanem a megtalált tárgyak, az idő és az elért pontszám is beleszámít a győzelembe.

Hogy miként is zajlik majd egy többjátékos küzdelem a játékban, azt az alábbiakban egy teljes meccs erejéig szemügyre veheted, miközben a Sonic Mania érkezését augusztus 15-re várhatod PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re egyaránt.

Nézd nagyban ezt a videót!



Sonic Mania az egyjátékos élmények mellett kompetitív többjátékos lehetőségekkel is kecsegtet majd, aminek jóvoltából egy kihívónkkal párhuzamosan is lehetőségünk nyílik teljesíteni a pályákat.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 3 hónapja és 5 napja

Ja, hogy itt egymás elől fel lehet szedni a dolgokat. Azt hittem, hogy otott képernyőn mindkét játékosnak ugyanaz a pálya indul, de egymás játékába nem tudnak beleszólni, csak az dönt, ki teljesít jobban.

válasz erre

Gólem

7 éve, 3 hónapja és 5 napja

Rohadt jó lesz, igazi régi hangulat! mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

7 éve, 3 hónapja és 5 napja

Többjátékos mód de durva! meglepett smiley

válasz erre
Sonic Mania
8.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja