Ilyen lesz a Sonic Mania többjátékos módja

2017. augusztus 09.
1.5391
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sega bemutatta, hogy a Sonic Mania az egyjátékos élmények mellett kompetitív többjátékos lehetőségekkel is kecsegtet majd, aminek jóvoltából egy kihívónkkal párhuzamosan is lehetőségünk nyílik teljesíteni a pályákat.

Mindez pedig a gyakorlatban sokkal nagyobb élménynek ígérkezik, mint leírva, és erről a hír végére beszúrt gameplay felvétel alapján magad is meggyőződhetsz, hiszen egészen kellemesnek tűnik a más játékosok elleni küzdelem, amelyek során nemcsak a gyűrűk száma, hanem a megtalált tárgyak, az idő és az elért pontszám is beleszámít a győzelembe.

Hogy miként is zajlik majd egy többjátékos küzdelem a játékban, azt az alábbiakban egy teljes meccs erejéig szemügyre veheted, miközben a Sonic Mania érkezését augusztus 15-re várhatod PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re egyaránt.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

1 hete és 5 napja

Ja, hogy itt egymás elől fel lehet szedni a dolgokat. Azt hittem, hogy otott képernyőn mindkét játékosnak ugyanaz a pálya indul, de egymás játékába nem tudnak beleszólni, csak az dönt, ki teljesít jobban.

válasz erre

Gólem

1 hete és 5 napja

Rohadt jó lesz, igazi régi hangulat!

válasz erre

Patrik94

1 hete és 5 napja

Többjátékos mód de durva!

válasz erre
Sonic Mania
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

thecoldone profiljaManiac profiljaWarriorAutobot profiljarDAVE profiljagery1113 profiljaMarduk profiljaLaci721 profilja